Saturday, January 6, 2018

[CZ] Ben-Hur 1959 Celý Film Online

cz Ben-Hur 1959 Celý Film Online

★★★★☆

Ben-Hur má skóre 6,6 z 10, na základě 4810 recenzí



Ben Hur je šlechticem a současně i bohatým obchodníkem v Jeruzalémě-Judaie. Do města přichází nový římský tribun Messala, který byl v dětství Hurovým přítelem. Doba a politika je však brzy postaví proti sobě, hlavně také proto, že Ben odmítá udat své krajany, když jej o to Messala žádá. Z Antiochie v té době přijíždí dcera Simonidese Esther, které Ben dává coby své otrokyni jako svatební dar svobodu. V den příjezdu guvernéra vyjde celá rodina na střechu, aby se podívala na slavnostní průvod, Benova sestra Tirzah zavadí o uvolněnou dlaždici, a ta padá přímo na guvernérovu hlavu a vážně jej zraní. Tento incident bere Hur na sebe, a je za tuto nešťastnou náhodu odsouzen na galeje, a matka se sestrou uvězněny. Ben přísahá Messalovi pomstu. Po třech letech na galejích a později na galéře, Ben zachrání konzula Arria, který se stane vítězstvím nad piráty slavným.


[CZ] Ben-Hur 1959 Celý Film Online

Ben-Hur

Podrobnosti


Původní název : Ben-Hur
Země : Rusko
Jazyk : lenka
Délka : 162 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Rawand Lochlen
Režie : Macayla Leteisha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oaklan Batsheva, Val Vedanshi
Produkce : Tibor Kiarn
Hudba : Sedra Cairo
Kamera : Feliks Sahida
Kostýmy : Tyeler Aide

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. srpen 1979
Produkční společnosti : Selig Polyscope
Distribuce : Tyler Perry
Rozpočet : 22 191 953 USD
Tržby : 77 699 034 USD

Ben Hur / Ben-Hur (1959) | ČSFD.cz
Film, který získal nevídaných jedenáct Oscarů a stal se jedním z nejúspěšnějších filmů všech dob. Ben Hur je mírumilovný syn z významného židovského rodu, který je nešťastnou shodou okolností odsouzen na galeje a po mnoha útrapách si musí svoji…
Ben Hur / Ben-Hur (2016) | ČSFD.cz
Ben-Hur je epický příběh Ben-Hura (Jack Huston), potomka významného knížecího rodu z Jeruzaléma, jehož adoptivní bratr Messala, vysoce postavený příslušník římské armády, ho křivě obviní ze zrady.
Film: Ben Hur - 2010 - cz dabing - 7den.cz
Bohatý židovský šlechtic Ben Hur věří, že se jeho lid i město Jeruzalém jednoho dne vymaní z nadvlády Římanů… Film se odehrává před 2000 lety, uprostřed boje mezi Římskou říší a okupovaný územím Judeje.
Ben-Hur-2016-CZ-dabing.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
TOP 10: Nejlepší filmy odehrávající se v době starověkého Říma
Na stříbrných plátnech se nyní prohání Ben Hur, který se odehrává ve starověkém Římě.Z období plného požitků i násilí vznikla řada snímků. Pojďme se podívat na ty nejlepší z nich.


Ke Stažení. Ke Shlednutí.. 480p. Avi. MP4. DVDrip. Cz dabing. 4k blu ray. Film online. Ke shlédnutí. Full Movie. Zdarma. Stáhnout. Český Dabing. Sleduj Filmy. 720p. Cz titulky. Česká. BDrip. iPhone. Celý Film. Hd. iPad. Ulozto. Download.1080p. Stream. České. Watch Free. Český Film