Saturday, January 6, 2018

[CZ] Solomon Kane 2009 Celý Film Online

cz Solomon Kane 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Solomon Kane má skóre 6,5 z 10, na základě 1922 recenzí



Kapitán Solomon Kane je mimořádně výkonný zabiják 16. století. Když se ale se svými kumpány rozhodne dobýt tajemný hrad, nabere jejich cesta nečekaný obrat. Jeho muži jsou jeden po druhém zlikvidováni démonickými příšerami, až zůstane sám Kane. Stojí tváří v tvář nohsledovi samotného Ďábla, který se vynořil z hlubin pekla, aby odčinil svoji beznadějně zkorumpovanou duši. Kaneovi se sice povede z jeho spárů uniknout, je mu ale více než jasné, že se zachrání pouze tehdy, když se zřekne násilí a zbytek života zasvětí klidu a míru. Brzy je ale vystaven těžké zkoušce. Poté, co se mu nepodaří zabránit brutálnímu pobití puritánské rodiny Crowthornových, se kterými se spřátelil, přísahá, že najde a osvobodí jejich uvězněnou dceru Meredith. I kdyby to znamenalo, že zaprodá duši a použije své vražedné schopnosti pro vyšší princip. Odhodlání zachránit Meredith a ochránit Anglii před zlými silami ho postaví tváří v tvář rodinnému tajemství, kterému se celý život snažil uniknout.


[CZ] Solomon Kane 2009 Celý Film Online

Solomon Kane

Podrobnosti


Původní název : Solomon Kane
Země : Niger
Jazyk : tamašek (tmh)
Délka : 141 minut
Žánr : katastrofický
Scénář : Nialah Deona
Režie : Penn Kohan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kabe Calina, Sumah Isacc
Produkce : Abisha Gustavo
Hudba : Nathalie Loresa
Kamera : Ilana Simon
Kostýmy : Niklas Mikhaela

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. srpen 1995
Produkční společnosti : Alibaba Pictures
Distribuce : Suneeva
Rozpočet : 65 490 251 USD
Tržby : 40 751 480 USD

Solomon Kane (2009) | ČSFD.cz
Kapitán Solomon Kane (James Purefoy) je mimořádně výkonný zabiják 16. století. Vyzbrojen pistolemi, mačetami a rapíry on i jeho muži hájí čest anglického království a ukájí krvelačnou žízeň v bojích na všech kontinentech.
Solomon Kane | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Solomon Kane (2009) | Videa | ČSFD.cz
Kapitán Solomon Kane (James Purefoy) je mimořádně výkonný zabiják 16. století. Vyzbrojen pistolemi, mačetami a rapíry on i jeho muži hájí čest anglického království a ukájí krvelačnou žízeň v bojích na všech kontinentech.
Film Solomon Kane (2009) online ke shlédnutí | Sosac.ph ...
Film Solomon Kane (2009) online ke shlédnutí na sosac.tv
Solomon Kane - Kickstarter projekty - Deskožrout
Based upon the stories by Robert E. Howard (creator of Conan), Solomon Kane is a narrative adventure board game featuring exceptional 35mm miniatures.


Hd. BDrip. iPhone. Zdarma. Stream. Film online. Avi. iPad. MP4. České. Download.1080p.. Celý Film. DVDrip. Ke Stažení. 480p. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Cz titulky. Ke Shlednutí. Stáhnout. Český Film. Český Dabing. Česká. Cz dabing. 4k blu ray. Full Movie. Ulozto. Watch Free. 720p