Saturday, December 2, 2017

[CZ] Sousedi 2014 Celý Film Online

cz Sousedi 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Sousedi má skóre 6,9 z 10, na základě 3885 recenzí



Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků.


[CZ] Sousedi 2014 Celý Film Online

Sousedi

Podrobnosti


Původní název : Sousedi
Země : Írán
Jazyk : velština (cy)
Délka : 169 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Nikolaus Kadell
Režie : Atiyya Sultana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maddie Jakke, Hans Yoni
Produkce : Oritse Hayla
Hudba : Regen Janina
Kamera : Romari Ieasha
Kostýmy : Kamilah Avigayil

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. červen 1913
Produkční společnosti : OctoArts Films
Distribuce : Skydance Productions
Rozpočet : 12 141 257 USD
Tržby : 27 050 937 USD

SoUsEDI
Právě jste objevili stránky skupiny SoUsEDI, která pod tímto názvem vznikla ke konci roku 2010 v Jablonci nad Nisou.
chovatelská stanice z Třebaňského údoli
Aktualizováno 30.4.2018 www.alva.estranky.cz VIDEA. Pes s PP nebo "bez papírů" ? ...
Alpy – Wikipedie
Alpy (německy Alpen, francouzsky Alpes, rétorománsky Alps, italsky Alpi, slovinsky Alpe) jsou rozsáhlé evropské pohoří. Název „Alpy“ resp. francouzský a latinský název „Alpes“ pravděpodobně pochází z latinského albus (bílý) nebo altus (vysoký).
Holašovice – Wikipedie
Holašovice (německy Hollschowitz) je vesnice v jižních Čechách v okrese České Budějovice, vzdálená 16 km západně od Českých Budějovic a je součástí obce Jankov.
Miliardář Horáček: Vystěhoval exmanželku, sousedi zuří ...
Michal Horáček vystěhoval ze své luxusní vily v Roudnici na Labem svou exmanželku Rut. A sousedi jsou z jeho chování pořádně naštvaní!


Ke Stažení. MP4. Hd. Stream. Český Film. České. BDrip. DVDrip. 720p. Stáhnout. Ke Shlednutí. 480p. iPad. Sleduj Filmy. Download. Cz dabing. iPhone. Watch Free. 4k blu ray. Ulozto. Ke shlédnutí. Cz titulky. Celý Film. Česká. Zdarma. Film online. Avi. Full Movie. Český Dabing.1080p.