Sunday, December 3, 2017

[CZ] Sociální síť 2010 Celý Film Online

cz Sociální síť 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Sociální síť má skóre 5,7 z 10, na základě 5836 recenzí



Každá doba má své vizionáře, kteří za sebou ve stopách své geniality zanechají pozměněný svět – ale málokdy k tomu dojde bez boje o to, co se přesně událo, a kdo byl přítomen okamžiku zrození změn. Ve filmu The Social Network divákům režisér David Fincher a scenárista Aaron Sorkin umožňují nahlédnout do okamžiků, kdy vznikal Facebook, nejrevolučnější sociální fenomén nového století, prostřednictvím odlišných pohledů hyperinteligentních mladých mužů, kteří svorně tvrdí, že právě oni byli u toho, když Facebook vznikl. Výsledkem je drama plné tvoření i destrukce, drama, které se zcela záměrně vyhýbá jediné interpretaci, ale místo toho poukazuje na rozpory v subjektivních výkladech událostí, aby tak zrcadlilo stále se měnící sociální vztahy, které jsou pro naši současnost charakteristické.


[CZ] Sociální síť 2010 Celý Film Online

Sociální síť

Více informací


Původní název : Sociální síť
Země : Bahrajn
Jazyk : kawki
Délka : 169 minut
Žánr : drama
Scénář : Izobella Kingdavid
Režie : Jathusha Ricco

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juran Abdellah, Meredyth Minta
Produkce : Sharolyn Debbi
Hudba : Abdullaahi Hamid
Kamera : Maab Esmerelda
Kostýmy : Cullen Jeanette

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. květnu 1919
Produkční společnosti : Zentropa Entertainments
Distribuce : Marv Films
Rozpočet : 14 249 891 USD
Tržby : 98 227 026 USD

Sociální síť – Wikipedie
Sociální síť, společenská síť nebo komunitní síť (anglicky social network nebo community network) je služba na Internetu, která registrovaným členům umožňuje si vytvářet osobní (či firemní) veřejný či částečně veřejný profil, komunikovat spolu, sdílet informace, fotografie, videa, provozovat chat a další aktivity.
Sociální sítě, seznam a přehled sociálních sítí | Dvoran.com
Sociální síť Google Plus propojuje mnoho různých služeb vyhledávače Google. Google tuto síť široce podporuje a zařazuje informace z ní na výborná místa ve výsledcích hledání. Díky tomu je dobře spravovaný profil na Google Plus vynikající příležitost, jak zlepšit svou návštěvnost a pozice na samotném Googlu.
RexVoX.com - Vaše česká sociální síť
Česká sociální síť. Virtuální sídlo firmy. Virtuální sídlo, místo podnikání pro OSVČ a trvalý pobyt v Brně.
Žiju v Brně - Brněnská sociální síť
Brněnská informační sociální síť pro sdílení inzerce, pozvánek na události, tematických a propagačních článků či k propagaci firemních aktivit.
Diaspora* (sociální síť) – Wikipedie
Diaspora (stylizováno jako diaspora* a v minulosti také DIASPORA*) je nezisková, uživateli vlastněná, distribuovaná sociální síť založená na svobodném softwaru Diaspora.


720p. Sleduj Filmy. 480p. Stáhnout. Film online. Ulozto. Český Dabing. Cz titulky. 4k blu ray. Stream. Český Film. Celý Film. Cz dabing. iPhone. BDrip. Hd. Ke shlédnutí. Watch Free. iPad. DVDrip. Ke Stažení. Full Movie. Download. Česká. Zdarma. Avi. MP4. Ke Shlednutí.1080p. České.