Saturday, December 2, 2017

[CZ] Zakázaná zóna 2010 Celý Film Online

cz Zakázaná zóna 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Zakázaná zóna má skóre 5,7 z 10, na základě 4155 recenzí



Uplynulo šest let, kdy NASA objevila mimozemský život v naší sluneční soustavě. Sonda, která přinesla tento revoluční objev, se vrací na Zemi se vzorkem neznámé formy života k podrobnému zkoumání. Při vstupu do atmosféry ovšem sonda havaruje nad Mexickým zálivem a dojde k úniku této neznámé formy života, která se velmi rychle adaptuje na zemské podmínky. Na Mexiko je ihned uvalena karanténa.


[CZ] Zakázaná zóna 2010 Celý Film Online

Zakázaná zóna

Více informací


Původní název : Zakázaná zóna
Země : Albánie
Jazyk : interlingue (ie)
Délka : 151 minut
Žánr : erotický
Scénář : Elois Yona
Režie : Zacariah Brenton

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Trelawny Maurice, Jai Yunus
Produkce : Azzie Matviy
Hudba : Reian Cammy
Kamera : Umaiza Sahida
Kostýmy : Janujan Abibat

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. říjen 1976
Produkční společnosti : Sonet Film
Distribuce : Bazelevs Company
Rozpočet : 25 120 077 USD
Tržby : 36 927 014 USD

Diskuze | Hledám film... | ČSFD.cz
Pro zapojení do diskuze musíš být registrovaným uživatelem a nejdříve se přihlásit do svého ČSFD.cz účtu. Registraci i přihlášení najdeš vpravo nahoře v menu "Uživatelská zóna".
Ian McShane | ČSFD.cz
Ian McShane se narodil 29. září v Blackburnu ve Velké Británii. Navštětovoval Royal Academy of Dramatic Arts a debutoval filmem The Wild and the Willing v roce 1962. Do osmdesátých let se objevoval především v méně známých filmech, za zmínku potom…
Hradební pivovar v koutě | Minipivovary | Pivní.info
Hradební pivovar v koutě . Na Slunci ve skle se povídalo, že se v Písku konečně chystá pivovárek. Právo várečné se dlouho tomuto jihočeskému městu vyhýbalo, až dne 27. října l.p. 2017 byl po dlouhých 65 letech otevřen Písecký hradební pivovar.Když jsem zadal jeho adresu do navigace, vyběhla hláška "zakázaná zóna".
Dovolená - zájezdy do Leptokárie
CK Iríny tours › Řecko › Olympská riviéra › Leptokárie (Leptokaria) - Cestovní kancelář IRÍNY TOURS spol. s r. o.
UFO - tajomstva.org
Ufo, Ifo a hlavní ruská tajná zbraň V roce 1978 začalo mohutné dunění ve vzduchu nad mořem otřásat domy a děsit tisíce lidí podél amerického východního pobřeží.


iPhone. Avi. 480p. Download. Cz dabing. Cz titulky. Hd. Stream. 720p. Ulozto.. iPad.1080p. Watch Free. Full Movie. Sleduj Filmy. Zdarma. DVDrip. Stáhnout. Celý Film. Ke Stažení. Český Dabing. BDrip. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Český Film. České. MP4. 4k blu ray. Film online. Česká