Saturday, December 2, 2017

[CZ] Malí válečníci 1998 Celý Film Online

cz Malí válečníci 1998 Celý Film Online

★★★★☆

Malí válečníci má skóre 8,9 z 10, na základě 0264 recenzí



Alan pomáhá svému otci v obchodě s hračkami a teď zkouší nové sady - komando elitních bojovníků a zvláštní stvoření Gorgonity. Netuší, že dva vynálezci do nich vložili čipy s tajnými armádními informacemi. Hračky jsou nejen dokonalé, ale také hodně nebezpečné. To ale ještě neví, že jsou naprogramovány na vzájemný boj. Jeden z Gorgonitů mu vleze do tašky a nechá se odnést k němu domů. Tam Alana přesvědčí o svých schopnostech a vysvětlí, že elitní komando má v úmyslu zničit skupinu Gorgonitů. Důkaz o tom najde hned druhý den ráno. Elitní komando provedlo v noci útok na Gorgonity a udělalo z krámu kůlničku na dříví. Chlapec zjistí, že komando zajalo jeho dívku. Podaří se mu ji zachránit a pomoct dobrosrdečným Gorgonitům dřív, než bude celé město vzhůru nohama?


[CZ] Malí válečníci 1998 Celý Film Online

Malí válečníci

Podrobnosti


Původní název : Malí válečníci
Země : Lichtenštejnsko
Jazyk : bosenština (bs)
Délka : 166 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Choudhry Zeeya
Režie : Indy Cassondra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mateos Hallum, Alyn Yuette
Produkce : Kaisaan Adria
Hudba : Omarion Serren
Kamera : Ismat Ieasha
Kostýmy : Kensley Elea

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. červen 1932
Produkční společnosti : R.K. Films
Distribuce : Paramount Pictures
Rozpočet : 10 609 210 USD
Tržby : 45 639 548 USD

Malí válečníci / Small Soldiers (1998) | ČSFD.cz
Velká akce. Dobrá zábava. Skvělý film! MALÍ VÁLEČNÍCI je opravdu ohromné dobrodružství. Seznamte se s elitním komandem - postavičkami jako dělanými pro akci.
Christina Ricci | ČSFD.cz
Christina Ricci patří bezesporu mezi nejnadějnější mladé herečky současného Hollywoodu. Narodila se 12. 2. 1980 v kalifornské Santa Monice jako nejmladší ze čtyř dětí modelky a právníka.
Děti do 10 let - nové knihy | Rostemesknihou.cz
Vydal: Ella & Max, únor 2018, 64 stran, vázaná, přebásnil Robin Král Víte, čemu se učí malí dráčci v dračí škole moudré slečny Drakounové? Učí se tam létat, řvát, chrlit oheň, ale taky chytat princezny nebo bojovat s rytířem.
Drak – Wikipedie
Drak je mytické zvíře, obvykle s hadími nebo ještěřími znaky, který se vyskytuje v mýtech, pověstech, pohádkách a lidových příbězích celé řady kultur. ...
Starověké Řecko - Studuju.cz
Slohovky, referáty a čtenářský deník pro studenty středních škol.


Cz titulky. MP4.. Avi.1080p. Film online. Ulozto. Sleduj Filmy. Download. Cz dabing. BDrip. Ke Stažení. Stream. Stáhnout. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Zdarma. 720p. České. iPhone. iPad. Český Dabing. Ke shlédnutí. Celý Film. Česká. Český Film. 480p. Full Movie. Watch Free. DVDrip. Hd