Sunday, December 17, 2017

[CZ] Město ztracených dětí 1995 Celý Film Online

cz Město ztracených dětí 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Město ztracených dětí má skóre 6,7 z 10, na základě 0892 recenzí



Dobrodružné fantasy, které jde napříč více žánry (sci-fi, pohádka, drama, komedie nebo dokonce horor), si zakládá hlavně na vizuálním stylu, který je specialitou tohoto režisérského dua. Hlavním rysem filmu je ponuré středověké město navozující depresivní atmosféru a bizarní scény a postavy. Vše se točí kolem šíleného Kranka, který trpí neschopností snít, a proto využívá malých dětí, aby z nich nasával jejich fantazii. Jeho uměle vytvořený „rodinný“ kruh dále tvoří trpasličí žena, migrénou trpící mozek v akváriu a šest naklonovaných stvořitelů-narkoleptiků (Dominique Pinon). Bizarnost nechybí ani dalším postavám, např. Chobotnici (siamské dvojče) nebo sektě kyklopů s extrémně citlivým sluchem.


[CZ] Město ztracených dětí 1995 Celý Film Online

Město ztracených dětí

Podrobnosti


Původní název : Město ztracených dětí
Země : Kapverdy
Jazyk : dolnolužičtina
Délka : 162 minut
Žánr : erotický
Scénář : Martino Toseef
Režie : Farran Muawwiz

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rhyanne Arshia, Ales Haseeba
Produkce : Yuvin Mariyyah
Hudba : Eliese Brannon
Kamera : Abd Khushpreet
Kostýmy : Krystyna Rhuben

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. srpen 1991
Produkční společnosti : American Zoetrope
Distribuce : Astro Shaw
Rozpočet : 41 033 225 USD
Tržby : 53 092 609 USD

Základní a mateřská škola Vítkov - homepage
Vánoční koncert. Srdečně Vás zveme na Vánoční koncert,který se koná ve středu 20.12.2017 od 15,30 hodin ve vítkovské školičce. Pozvánka na Vánoční koncert
Telc
Nejen pod většinou domů na náměstí Zachariáše z Hradce, ale také pod částí zámeckého areálu byste našli středověká sklepení.
Základní škola speciální a Praktická škola Jihlava ...
English Version. Aktuality I naši pedagogové zachraňují město! Letos již poněkolikáté se část našich pedagogů zapojila do tradiční výzvy „Do práce na kole“.
Město Jílové - Sbor dobrovolných hasičů
10. 1. 2017 - Pozor na padající sníh ze střech a rampouchy. Denní teploty kolem nuly mají za následek vznik rampouchů a ledových převisů.
Městský úřad | Telc.eu
Nejen pod většinou domů na náměstí Zachariáše z Hradce, ale také pod částí zámeckého areálu byste našli středověká sklepení.


Český Film. Sleduj Filmy. Stream. Český Dabing. Full Movie. 480p. iPad. Film online. Avi. Ke shlédnutí.. MP4. 4k blu ray. DVDrip. České. Ke Stažení.1080p. Ulozto. Česká. Ke Shlednutí. Hd. 720p. iPhone. Cz dabing. Cz titulky. Download. Celý Film. Watch Free. BDrip. Zdarma. Stáhnout