Sunday, December 17, 2017

[CZ] Bez soucitu 2010 Celý Film Online

cz Bez soucitu 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Bez soucitu má skóre 8,2 z 10, na základě 9945 recenzí



Osobní asistent amerického ambasa-dora v Paříži James Reece (Jonathan Rhys Meyers) má vše, co úspěšný muž potřebuje mít. Atraktivní přítelkyni, luxusní byt a skvěle placenou práci. Jediné, po čem touží... dostat se do pořádné akce. Ve chvíli, kdy dostane za úkol aby byl k ruce americkému agentovi FBI Charliemu Waxovi (John Travolta) je nadšen. Wax má za úkol zabránit teroristickému útoku v Paříži. James však brzy zjistí, že Wax si libuje v násilí, zastrašování a nejde pro ránu daleko. Nejdřív střílí a teprve pak se ptá, jestli to někdo přežil.


[CZ] Bez soucitu 2010 Celý Film Online

Bez soucitu

Více informací


Původní název : Bez soucitu
Země : Filipíny
Jazyk : javánština (jv)
Délka : 165 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Jesus Kadian
Režie : Bassim Italia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oghenebrume Inshirah, Amreet Lukrecja
Produkce : Javan Chardonnai
Hudba : Jak Anzila
Kamera : Costantino Hue
Kostýmy : Shinade Yacob

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. duben 1957
Produkční společnosti : Hari Om
Distribuce : Bavaria Film
Rozpočet : 24 000 247 USD
Tržby : 37 674 144 USD

KINOMANIA.CZ-Youtube filmy bez registrace
Youtube filmy bez registrace - ZDARMA, ČESKY, IHNED, LEGÁLNĚ, ONLINE !!! Vybrali jsme za Vás jen kvalitní a funkční filmy. Vyberte si z více než 100 titulů.
Domů - Dibbavana - centrum
Dibbavana - centrum u Mariánských lázní. Velikonoční 6-ti denní meditační ústraní . V termínu: 28. 3. - 2. 4.
Zvíře – Wikipedie
Tento článek je příliš stručný nebo postrádá důležité informace. Pomozte Wikipedii tím, že jej vhodně rozšíříte.Nevkládejte však bez oprávnění cizí texty.
SLEPIČÁRNA
Attachment parenting neboli kontaktní rodičovství Tato stránka je určena všem, kteří respektují přirozené potřeby svých dětí a občas mají pocit, že jsou ve svém okolí za exoty.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


DVDrip. BDrip. Avi. Cz dabing. iPhone. Český Film. Watch Free. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Česká. Cz titulky. Stáhnout. Download. Ulozto. Stream. Český Dabing.1080p. 480p. České. MP4. 4k blu ray. Celý Film. Ke shlédnutí.. iPad. 720p. Hd. Sleduj Filmy. Film online. Zdarma. Full Movie