Sunday, December 17, 2017

[CZ] Dobrou noc a hodně štěstí 2005 Celý Film Online

cz Dobrou noc a hodně štěstí 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Dobrou noc a hodně štěstí má skóre 5,0 z 10, na základě 6597 recenzí



Černobílý film George Clooneyho je rekonstrukcí sporu komentátora zpravodajství stanice CBS Edwarda Murrowa se senátorem Josephem McCarthyhym. Jejich konfrontace se odehrávaly přímo v živém vysílání. McCarthy stál v 50. letech v čele senátního výboru, který vyšetřoval občany podezřelé ze spolupráce s komunisty. Práce výboru se ve skutečnosti rovnala honu na čarodějnice. Kampaň senátora McCarthyho v nejmrazivějších letech studené války lze přirovnat k politickým procesům ve východním bloku ve stejné době, i když postihy v případě USA nebyly naštěstí tak tvrdé. Nespravedlivé obvinění přesto zničilo řadě lidí život nebo kariéru. Právě televizní zpravodajství o těchto kauzách pomohlo pronásledování zastavit. Film dosud získal 5 ocenění na MFF v Benátkách 2005, dále cenu pro nejlepší mimoevropský film v při udílení Evropských filmových cen 2005 a má také 3 nominace na Zlatý Glóbus v hlavních kategoriích.


[CZ] Dobrou noc a hodně štěstí 2005 Celý Film Online

Dobrou noc a hodně štěstí

Podrobnosti


Původní název : Dobrou noc a hodně štěstí
Země : Monako
Jazyk : tok pisin (tpi)
Délka : 153 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Tacita Elif
Režie : Xion Wiktor

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nareece Georgios, Luca Riyah
Produkce : Ephie Awstin
Hudba : Harine Cruiz
Kamera : Yusif Eyman
Kostýmy : Charisma Taskia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. lednu 1944
Produkční společnosti : Rapi Films
Distribuce : Felis Creations
Rozpočet : 73 906 981 USD
Tržby : 46 116 520 USD

Dobrou noc a hodně štěstí / Good Night, and Good Luck ...
Černobílý film George Clooneyho je rekonstrukcí sporu komentátora zpravodajství stanice CBS Edwarda Murrowa se senátorem Josephem McCarthyhym. Jejich konfrontace se odehrávaly přímo v živém vysílání.
Dobrou noc a hodně štěstí – Wikipedie
Dobrou noc a hodně štěstí (v originále Good Night, and Good Luck) je černobílý americký film režiséra Georgeho Clooneyho z roku 2005.Je založený na skutečných událostech a zaobývá se situací v televizi CBS v 50. letech 20. století, době tzv.
Dobrou noc a hodně štěstí (2005) online ke zhlédnutí ...
Dobrou noc a hodně štěstí. Černobílý film George Clooneyho je rekonstrukcí sporu komentátora zpravodajství stanice CBS Edwarda Murrowa se senátorem Josephem McCarthyhym.
Dobrou noc a hodně štěstí - VOYO
VOYO – Sledujte filmy seriály a sportovní přenosy online. Na televizi, počítači, iPhonu, iPadu nebo tabletu a mobilu Android. Prvních 7 dní zdarma.
Film Dobrou noc a hodně štěstí (2005) online ke shlédnutí ...
Film Dobrou noc a hodně štěstí (2005) online ke shlédnutí na sosac.tv


1080p. Full Movie. Ke Shlednutí. Zdarma. Český Film. Avi. BDrip. 4k blu ray. DVDrip. MP4. Stream. iPhone.. Watch Free. Download. Ulozto. Český Dabing. Hd. Ke Stažení. Cz titulky. Ke shlédnutí. Film online. Sleduj Filmy. 480p. Celý Film. Cz dabing. iPad. 720p. České. Stáhnout. Česká