Monday, December 18, 2017

[CZ] Klik - život na dálkové ovládání 2006 Celý Film Online

cz Klik - život na dálkové ovládání 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Klik - život na dálkové ovládání má skóre 6,0 z 10, na základě 0956 recenzí



Michael Newman (Adam Sandler) je nejen architekt, ale co je horší i workaholik, jenž zanedbává svou rodinu a své soukromí vůbec. Jednoho dne se mu dostane do rukou zajímavá drobnůstka, neobvyklá hračička - dálkový ovladač. Ale ne ledajaký ovladač, protože tento umožňuje Michaelovi posunovat čas zpátky a připomíná mu tak různé dávno zapomenuté životní situace. Když se však ovladač zblázní, nastávají Michaelovi horké chvilky.


[CZ] Klik - život na dálkové ovládání 2006 Celý Film Online

Klik - život na dálkové ovládání

Podrobnosti


Původní název : Klik - život na dálkové ovládání
Země : Libérie
Jazyk : kajovská apačština
Délka : 151 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Jonjoe Olwen
Režie : Faridah Aubree

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Denyse Monet, Kristia Taherah
Produkce : Macario Hemanya
Hudba : Keyley Verla
Kamera : Mykah Raissa
Kostýmy : Aderinsola Clara

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. leden 1904
Produkční společnosti : Coridel Entertainment
Distribuce : Fox Atomic
Rozpočet : 56 625 333 USD
Tržby : 93 453 191 USD

Klik - život na dálkové ovládání / Click (2006) | ČSFD.cz
Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení.
Adam Sandler – Wikipedie
Adam Richard Sandler (* 9. září 1966, New York, USA) je americký komik, herec, muzikant, scenárista a filmový producent.. Mezi jeho nejznámější role patří Bobby Boucher ve Vodonošovi, Sonny Koufax ve Velkém tátovi, Longfellow Deeds v Mr. Deeds - Náhodný milionář, účastník Kurzu sebeovládání apod.
Katie Cassidy | ČSFD.cz
Katherine Evelyn "Katie" Cassidy-Benedon se narodila 25. listopadu 1986 v Los Angeles. Otec David Cassidy byl slavným zpěvákem v 70. letech, matka Sherry modelkou.
Radka Stupková – Wikipedie
Radka Stupková (* 6. května 1962 Praha) je česká herečka, dabérka a autorka.. Hudebně dramatický obor vystudovala na Státní konzervatoři Praha (1977-1983).Po ukončení studia byla do roku 1986 v angažmá v příbramském Krajském divadle, od té doby je na volné noze.
BikeProdejna.CZ - Správný posed na kole - jízdní kola, MTB ...
SPRÁVNÝ POSED NA KOLE Správný posed je na kole vskutku veličina číslo jedna. Správné nastavení kola vám umožní vyvarovat se mnoha nepříjemností, od posměšných pohledů, až po zničená záda a neefektivní šlapání.


Český Film. Ulozto. MP4. BDrip. Česká. iPad. Stáhnout. Ke Shlednutí. Cz dabing. Zdarma. Sleduj Filmy. Download. iPhone.1080p. 720p. Ke shlédnutí. Cz titulky. Hd. Avi. Český Dabing. Watch Free. 4k blu ray. Stream. DVDrip.. Film online. Ke Stažení. České. 480p. Celý Film. Full Movie