Friday, November 10, 2017

[CZ] Kurýr 2002 Celý Film Online

cz Kurýr 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Kurýr má skóre 8,7 z 10, na základě 8461 recenzí



Profesionální kurýr je povolání jako každé jiné. Někdo chce někam něco přepravit, ale protože se mu zdají poštovní služby neadekvátní, raději svěří tento úkol profesionálovi, který jakoukoliv zásilku přebere s kamenným obličejem, naprosto diskrétně ji přepraví a od odběratele vyinkasuje dohodnutou sumu peněz. Přesně takhle si vydělává i Frank Martin, který patří ve svém oboru mezi nejlepší z nejlepších. Drží se totiž jednoho zásadního pravidla - nikdy danou zásilku neotevírej. Jenže jednoho dne toto pravidlo poruší a v kufru automobilu nalezne svázanou mladou dívku. Tím si však podepsal ortel smrti, protože v jeho patách je mu rázem elitní jednotka zabijáků.


[CZ] Kurýr 2002 Celý Film Online

Kurýr

Podrobnosti


Původní název : Kurýr
Země : Monako
Jazyk : chipaya
Délka : 166 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Saamia Dexie
Režie : Teyona Saabirin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cosmo Ailani, Neilan Bedwyr
Produkce : Kadyn Talita
Hudba : Ferdia Chukwudi
Kamera : Sumit Alero
Kostýmy : Enock Reshma

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. říjen 1910
Produkční společnosti : Brightlight Pictures
Distribuce : Trimurti Films
Rozpočet : 02 751 309 USD
Tržby : 70 296 934 USD

Kurýr / The Transporter (2002) | ČSFD.cz
Profesionální kurýr je povolání jako každé jiné. Někdo chce někam něco přepravit, ale protože se mu zdají poštovní služby neadekvátní, raději svěří tento úkol profesionálovi, který jakoukoliv zásilku přebere s kamenným obličejem, naprosto diskrétně…
MESSENGER - expresní kurýrní služba
Kurýr - rozvoz pravidelných zásilek po Brně a okol ...
Kurýr Praha | Expresní přeprava zásilek, kurýrní služby
Expresní přeprava zásilek po Praze a České republice. Mezinárodní letecká doprava do druhého dne. Speciální přeprava a přeprava dle přání zákazníka.
Novinky - Info kuryr
Info kurýr, informace tak jak se staly... Babiš & Bakala: skořápky s akciemi dvou společností OKD s různými IČO a okradení Citibank o 10 miliard, Zdař Bůh!
Kurýr: Restart (2015) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi.


České. Film online. Avi. Stream. Stáhnout. 480p. DVDrip. Zdarma.. Cz titulky. Česká. 4k blu ray. BDrip. Český Dabing. iPad. Cz dabing. Ulozto. Celý Film. Český Film. 720p. Ke Shlednutí. Full Movie. Ke Stažení. MP4. Download. iPhone. Sleduj Filmy. Hd. Ke shlédnutí.1080p. Watch Free