Saturday, November 11, 2017

[CZ] Smrtonosná past: Opět v akci 2013 Celý Film Online

cz Smrtonosná past: Opět v akci 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Smrtonosná past: Opět v akci má skóre 6,3 z 10, na základě 9621 recenzí



Bruce Willis se ve skvělé formě vrací se svou nejslavnější filmovou rolí - jako nezničitelný policejní detektiv John McClane. Tentokráte přijíždí do Moskvy, aby tady našel svého syna Jacka, který se mu poněkud odcizil. Johna ale čeká překvapení, zjistí, že i když jejich vztah otec - syn má k ideálu hodně daleko, jablko nepadlo daleko od stromu. Jack totiž v Moskvě působí jako tajný agent, chránící informátora z vládních řad, Komarovova. Otec a syn McClaneovi jsou nuceni překonat osobní neshody a nasadit vlastní krky, aby dostali Komarovova do bezpečí a odvrátili hrozbu katastrofálního zločinu v bezútěšném místě naší planety – v Černobylu. Do hry tak vstupuje obchod s plutoniem, ruští oligarchové, brutální moskevské podsvětí a také různé představy Johna a Jacka McClaneových jak za těchto okolností prosadit zákon. A navíc se Jack McClane jako tajný agent v Moskvě skvěle vyzná i domluví, kdežto John je naprosto ztracený. A to mu na dobré náladě rozhodně nepřidává.


[CZ] Smrtonosná past: Opět v akci 2013 Celý Film Online

Smrtonosná past: Opět v akci

Více informací


Původní název : Smrtonosná past: Opět v akci
Země : Polsko
Jazyk : kikujština (ki)
Délka : 166 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Lillibeth Khalifah
Režie : Sumeyye Eidy

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Torie Zavannah, Niyaz Twanda
Produkce : Tjay Asa
Hudba : Horace Raynor
Kamera : Kamiah Lourie
Kostýmy : Sashi Hamza

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. prosinec 1996
Produkční společnosti : Five Star
Distribuce : Blue Sky
Rozpočet : 04 434 389 USD
Tržby : 58 627 550 USD

Smrtonosná past / Die Hard (1988) | ČSFD.cz
Newyorský policista John McClane (Bruce Willis) přijel do Los Angles navštívit svou ženu, která je zrovna na vánočním večírku v nedostavěné budově firmy Nakatomi.
Smrtonosná past 2 / Die Hard 2 (1990) | ČSFD.cz
John McClane je opět na Vánoce v Los Angles. Čeká zde na svou ženu na mezinárodním letišti. Zaplete se však do přestřelky a odvedou ho k veliteli letištní policie.
Bruce Willis – Wikipedie
Životopis. Otec Bruce Willise, David Willis, byl Američan, sloužící v Německu jako voják americké armády.Jeho matka Marlene byla Němka, narozená ve městě Kassel.
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.
Akční | Nejlepší filmy
Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v…


Avi. Film online. Cz dabing. Download. Ke Stažení. Watch Free. Cz titulky. Zdarma. Celý Film. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. BDrip. iPhone. Stream..1080p. 480p. Ke shlédnutí. Full Movie. Český Dabing. iPad. DVDrip. MP4. České. 4k blu ray. Stáhnout. Hd. Česká. Český Film. Ulozto. 720p