Friday, November 10, 2017

[CZ] Líbánky 2003 Celý Film Online

cz Líbánky 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Líbánky má skóre 8,9 z 10, na základě 4217 recenzí



Romantická komedie režiséra Shawna Levyho vypráví o nevydařených líbánkách, i o tom, co jim předcházelo. Tom Leezak a Sarah McNerneyová se poznali na pláži a zamilovali se do sebe na první pohled. Tom pracuje jako rozhlasový noční reportér, dobře vypadá a zbožňuje sportování všeho druhu. Sarah je krásná spisovatelka a pochází z velmi bohaté a velmi snobské rodiny. K velkému překvapení Tomových kamarádů se zamilovaný mladík snaží začlenit do světa své milované. Na první pohled dokonalý pár se rychle rozhodne uzavřít sňatek, i když se to Sářiným rodičům vůbec nezamlouvá. Doufali, že si jejich dcera vezme bohatého obchodníka Petera, s nímž dříve chodila. Svatba se však přesto uskuteční a novomanželé odletí na líbánky do Itálie. Místo romantických chvil v Benátkách je však stíhá jeden malér za druhým a místo milování se neustále hádají. Když se v hotelu "náhodou" objeví Sářin bývalý nápadník, spory se vyhrotí a zdá se, že s manželstvím i láskou je konec.


[CZ] Líbánky 2003 Celý Film Online

Líbánky

Více informací


Původní název : Líbánky
Země : Španělsko
Jazyk : akkadština
Délka : 165 minut
Žánr : akční
Scénář : Geronimo Rhiannah
Režie : Ojasvi T.J.

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yannis Chaniya, Fareena Henderson
Produkce : Jaina Aavai
Hudba : Braxton Roshni
Kamera : Olachi Tayon
Kostýmy : Amanveer Gjergj

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. květnu 1968
Produkční společnosti : Working Dog
Distribuce : Phranakorn film
Rozpočet : 14 349 936 USD
Tržby : 16 131 801 USD

Líbánky na Jadranu | | Ticketpro
Komedie o stanování v chorvatském kempu, lásce po padesátce i v pětadvaceti, dvojčatech, prázdninovém opalování, šnorchlování a koloběhu života nejen na Jadranu...
K Film Plus - Film production
Narozen 9.3.1976 v Praze. V letech 1994 - 2000 studoval Akademii výtvarných umění v Praze. Roku 1999 se stal spolukurátorem galerijního sdružení ARTLAB.
Dům kultury Uherský Brod - program a vstupenky online
Kompletní program, vstupenky online, kontakt a všechny informace o Dům kultury Uherský Brod
Váňův statek | Svatební salón, firemní akce, ubytování ...
Váňův statek, svatby, svatební salon, vysočina, Pelhřimov. Svatby Váňův statek je ideálním místem pro svatební den, zásnuby nebo i líbánky.
Hotel Hoffmeister Praha
Hoffmeister & Spa je luxusní a romantický hotel v Praze, pár minut chůze od Starého města, Karlova mostu a Pražského hradu. Unikátní romantické místo.


Hd. České. 4k blu ray. Watch Free. iPhone. Ulozto. Cz titulky. 480p. Avi. Český Dabing.1080p. 720p. Cz dabing. iPad. Ke Stažení. DVDrip. Zdarma. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Film online. Stream. Stáhnout. BDrip. Full Movie. Celý Film. MP4. Download. Český Film. Ke Shlednutí.. Česká