Friday, November 10, 2017

[CZ] Rytíři ze Šanghaje 2003 Celý Film Online

cz Rytíři ze Šanghaje 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Rytíři ze Šanghaje má skóre 7,7 z 10, na základě 8110 recenzí



Poté, co v komedii Tenkrát na východě zkrotili Divoký západ, jsou Chon Wang a Roy OBannon zpět v akci. Tentokrát si vyřizují účty v prostředí civilizovaného Londýna. Když se Wangův odloučený otec stane obětí záhadné vraždy, vydávají se Wang a Roy v jeho stopách do Anglie s vidinou spravedlivé odplaty. Wangova sestra Lin má stejný nápad a při svém pátrání odhalí celosvětovou konspiraci, která má vyústit ve vyvraždění celé královské rodiny – téměř nikdo jí však nevěří. Wang, který musí pomstít svého otce a zároveň udržovat romanticky založeného Roye co nejdále od své atraktivní sestry, zatím s pomocí ochotného inspektora Scotland Yardu a desetiletého pouličního dareby obrací život ve viktoriánské Anglii naruby. Na dvojici hrdinů čeká v Británii spousta humorných eskapád a bláznivých dobrodružství


[CZ] Rytíři ze Šanghaje 2003 Celý Film Online

Rytíři ze Šanghaje

Podrobnosti


Původní název : Rytíři ze Šanghaje
Země : Japonsko
Jazyk : alsaština (als)
Délka : 141 minut
Žánr : splatter
Scénář : Sharleez Hardy
Režie : Mille Jacquie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Seamus Sohana, Easah Lania
Produkce : Martyna Cordel
Hudba : Roumaissa Zed
Kamera : Sumairah Lark
Kostýmy : Mostyn Devarsh

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. srpen 1937
Produkční společnosti : True north
Distribuce : Padmalaya Studios
Rozpočet : 17 148 036 USD
Tržby : 68 589 400 USD

Rytíři ze Šanghaje / Shanghai Knights (2003) | ČSFD.cz
Poté, co v komedii Tenkrát na východě zkrotili Divoký západ, jsou Chon Wang (Jackie Chan) a Roy OBannon (Owen Wilson) zpět v akci. Tentokrát si vyřizují účty v prostředí civilizovaného Londýna.
Rytíři ze Šanghaje, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Rytíři ze Šanghaje (2003) online zdarma
film Rytíři ze Šanghaje (2003) online. Poté, co v komedii Tenkrát na východě zkrotili Divoký západ, jsou Chon Wang (Jackie Chan) a Roy OBannon (Owen Wilson) zpět ...
Rytíři ze Šanghaje | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Rytíři ze Šanghaje (2003) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Poté, co v komedii Tenkrát na východě zkrotili Divoký západ, jsou Chon Wang (Jackie Chan) a Roy OBannon (Owen Wilson) zpět v akci.
Rytíři ze Šanghaje - sledujfilmy.online
Poté, co v komedii Tenkrát na východě zkrotili Divoký západ, jsou Chon Wang (Jackie Chan) a Roy OBannon (Owen Wilson) zpět v akci. Tentokrát si vyřizují účty v prostředí civilizovaného Londýna.


Český Film. Ke Shlednutí. Český Dabing. České. 720p. Film online. Zdarma. 480p. Stream. Cz titulky. iPhone. Sleduj Filmy. Avi. Ke shlédnutí. Hd. Download.1080p. iPad. Cz dabing. 4k blu ray. Ulozto. Celý Film. Ke Stažení. Stáhnout. Full Movie. Česká. Watch Free. BDrip. MP4. DVDrip.