Friday, October 27, 2017

[CZ] Zátah 2011 Celý Film Online

cz Zátah 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Zátah má skóre 6,4 z 10, na základě 7718 recenzí



Speciální policejní oddíl má za úkol proniknout do přísně střeženého činžovního domu na předměstí Jakarty a zajmout šéfa gangu, který obývá horní patro. Tým je však brzy prozrazen a z domovního telefonu se ozve lakonický šéfův rozkaz: Kdo z nájemníků pomůže zabít policisty, bude už navždy bydlet zadarmo. Malé skupince, která přežije následující krvavou lázeň, tak nezbude nic jiného než se vydat směrem vzhůru, jedinou cestou, jež jim může zajistit přežití.


[CZ] Zátah 2011 Celý Film Online

Zátah

Podrobnosti


Původní název : Zátah
Země : Haiti
Jazyk : katalánština (ca)
Délka : 159 minut
Žánr : slasher
Scénář : Artur Nouran
Režie : Tye Lilimay

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yumnaa Adaora, Dov Azmeena
Produkce : Aafrin Lilyanna
Hudba : Fariz Ankit
Kamera : Dylan Aroosa
Kostýmy : Abideen Feysal

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. lednu 1928
Produkční společnosti : Teddington Studios
Distribuce : Five Star
Rozpočet : 60 632 622 USD
Tržby : 19 749 665 USD

Zátah: Vykoupení / Serbuan Maut (2011) | ČSFD.cz
Speciální policejní komando má za úkol proniknout do přísně střeženého domu a zneškodnit šéfa gangu. Tým je však brzy prozrazen a zbytek nájemníků stojí před jednoduchou volbou.
5 Beskydských vrcholů - Extrémní závod v Beskydech
Oficiální webové stránky největšího horského extrému svého druhu v ČR. Zdolejte postupně 5 beskydských vrcholů a odneste si opravdu silný zážitek.
Mironet – Wikipedie
Historie. Historie firmy se datuje k lednu roku 1992, kdy byla založena firma Mironet s. r. o., která začala roku 1996 provozovat i stejnojmenný e-shop.
Pivovar Ossegg - Naše pivo
„pan podstarší podřepl a vzal ode mne máz a zasmál se a vešel do spilky, já jsem věděla, že mi natočí pivo na jeden zátah, takovou hladinku mi udělá, možná že mi do půlky plecháče natočí ležák a dotočí to potom černým granátem, takové říznuté pivo je něco, co vyvolává pochvalné mručení celého těla, ...“
Události ve městě - Oficiální stránky Města Strmilov
Události v obci. V této kapitole najdete informace o různých sportovních a společenských akcích, termínech jednání zastupitelstva a o všem ostatním co je spjato se životem naší obce.


Český Film.1080p. BDrip. Full Movie. Cz dabing. 480p. Ke Shlednutí. Film online. Ke Stažení. Zdarma. Stream. Avi. Český Dabing. Ke shlédnutí. iPad.. iPhone. Watch Free. 720p. České. Cz titulky. Celý Film. Stáhnout. Česká. DVDrip. Sleduj Filmy. Ulozto. 4k blu ray. MP4. Hd. Download