Friday, October 27, 2017

[CZ] Déjà Vu 2006 Celý Film Online

cz Déjà Vu 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Déjà Vu má skóre 5,9 z 10, na základě 8203 recenzí



Akční thriller producenta Jerryho Bruckheimera a režiséra Tonyho Scotta se točí okolo tajemného pocitu déjà vu, který provází agenta vládní agentury ATF Douga Carlina. Carlin vyšetřuje rozsáhlý bombový útok, po výbuchu nálože na trajektu v New Orleans je přivolán k zajištění důkazů. Odhalí přitom, že záhadný úkaz, který většina lidí považuje pouze za hříčku vlastní mysli, je ve skutečnosti něčím mnohem mocnějším. V tom okamžiku začíná jeho závod s časem o životy stovek nevinných lidí.


[CZ] Déjà Vu 2006 Celý Film Online

Déjà Vu

Více informací


Původní název : Déjà Vu
Země : Mosambik
Jazyk : slezština (szl)
Délka : 154 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Gurseerat Shayah
Režie : Nachman Brynmor

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Angelee Burl, Mohsin Daiton
Produkce : Silka Sibylla
Hudba : Nathalie Trena
Kamera : Chanae Ebenezer
Kostýmy : Braylon Taranjeet

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. listopad 1983
Produkční společnosti : TriStar Pictures,
Distribuce : Marvel Studios
Rozpočet : 80 986 344 USD
Tržby : 32 687 286 USD

Déjà vu – Wikipedie
Déjà vu (francouzsky „již viděno“, vyslovováno [deʒa vy]) označuje v psychologii jev, kdy má člověk z ničeho nic intenzivní pocit něčeho už dříve prožitého, viděného nebo slyšeného.
Kadeřnický salon Déjà vu (Hradec Králové, Kukleny) • Firmy.cz
Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení Kadeřnický salon Déjà vu, Hradec Králové, Kukleny. Telefon: 773 155 ...
vypsaná fiXa
Ahoj všichni, jestli náhodou uvažujete o vánočním dárku z našeho obchodu, tak vězte, že objednávky došlé do půlnoci 18.12.17 se dají doručit do Štědrého dne.
Diskrétní DNA test otcovství - Získejte jistotu pomocí ...
Výsledky si do 5 dnů vyzvednete na zabezpečeném webovém portálu. Objednejte si anonymní test otcovství za nejvýhodnějších podmínek v ČR a SR.
Třinácté patro / The Thirteenth Floor (1999) | ČSFD.cz
Je poklidná noc v Los Angeles roku 1937. Starší seriózní pán odchází z hotelového pokoje, nechává uvnitř spící mladé dívce nějaké peníze a u barmana písemný vzkaz.


iPad. České. Český Dabing. Ke Stažení. Zdarma. Sleduj Filmy. Stream.1080p. iPhone. Avi. 720p. Ke shlédnutí. Ulozto. 480p. MP4. Česká. DVDrip. Full Movie. Cz dabing. BDrip. Film online. Stáhnout. Český Film. Ke Shlednutí. Celý Film. Hd. Download. Cz titulky. Watch Free. 4k blu ray.