Thursday, October 19, 2017

[CZ] Vykoupení z věznice Shawshank 1994 Celý Film Online

cz Vykoupení z věznice Shawshank 1994 Celý Film Online

★★★★☆

Vykoupení z věznice Shawshank má skóre 7,7 z 10, na základě 0930 recenzí



Strach dělá z lidí vězně. Naděje jim dává křídla. Film natočený podle novely Stephena Kinga. Strhující příběh o přátelství, naději a moudrosti s velmi výraznými hereckými i charakterovými osobnostmi. Andy Dufresne (Tim Robbins) přichází do vězení v Shawshanku jako nový vězeň podezřelý z vraždy. Spřátelí se s doživotně odsouzeným Redem (Morgan Freeman) a společně se snaží přežít v nelidském prostředí vězeňského systému. Odmítají upadnout do rezignace a dodávají naději sobě i spoluvězňům. Film získal mnoho ocenění filmové kritiky a díky svému hluboce humánnímu poselství, skvělým hereckým výkonům a působivému zpracování byl 7 x nominován na Oscara - za nejlepší film, herce v hlavní roli (Morgan Freeman), nejlepší scénář, kameru, hudbu, střih a zvuk.


[CZ] Vykoupení z věznice Shawshank 1994 Celý Film Online

Vykoupení z věznice Shawshank

Podrobnosti


Původní název : Vykoupení z věznice Shawshank
Země : Malta
Jazyk : bosenština (bs)
Délka : 160 minut
Žánr : realistický
Scénář : Marge Fryderyk
Režie : Keano Shneur

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hayden Katarina, Neill Aqeelah
Produkce : Alvar Apolline
Hudba : Janson Cadell
Kamera : Olwyn Mae
Kostýmy : Niklas Tahrima

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. květen 1922
Produkční společnosti : Fuuse Films
Distribuce : Possibility Pictures
Rozpočet : 27 331 464 USD
Tržby : 55 575 353 USD

Vykoupení z věznice Shawshank / The Shawshank ... - ČSFD.cz
Strach dělá z lidí vězně. Naděje jim dává křídla. Film natočený podle novely Stephena Kinga. Strhující příběh o přátelství, naději a moudrosti s velmi výraznými hereckými i charakterovými osobnostmi.
Brubaker (1980) | ČSFD.cz
Mrkvič. Není to sice Vykoupení z věznice Shawshank, ale kouká se na to bezvadně. Redford je snad ještě tvrdohlavější a kladnější než ve svých ostatních rolích.
Filmy a seriály online ke stažení zdarma!
Vykoupení z věznice Shawshank (1994) Víceprezident banky Andy Dufrense byl nevinně odsouzen na doživotí za dvojnásobnou vraždu. Nastupuje do trestnice Shawshank, která připomíná peklo.
Zajímavé i kuriózní ze světa filmu, filmové zajímavosti ...
Quentin Tarantino má v každém svém filmu záběr z kufru. Film Sedm statečných z roku 1960 má hned čtyři různé české dabingy, nejvíce ze všech filmů. Verze vznikly v letech: 1968, 1994, 2006 a 2007.
Návštěvnost kin v ČR a USA. Nejlepší filmy a nejhorší filmy
Program kin, divadel, klubů, koncertů, festivalů, výstav a dalších kulturních akcí


Český Dabing. Download. Full Movie. Česká. Zdarma. BDrip. 4k blu ray. Ke Stažení. Watch Free..1080p. Sleduj Filmy. Film online. Celý Film. iPhone. Stáhnout. Avi. iPad. Český Film. Hd. České. DVDrip. Ulozto. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. 720p. Cz titulky. Stream. 480p. MP4. Cz dabing