Thursday, October 19, 2017

[CZ] Tootsie 1982 Celý Film Online

cz Tootsie 1982 Celý Film Online

★★★★☆

Tootsie má skóre 6,9 z 10, na základě 9879 recenzí



Neúspěšný herec v roli úspěšné herečky, to je Dustin Hoffman v jedné ze svých nejzábavnějších rolí. Dustin Hoffman hraje Michaela Dorseyho, schopného herce, respektovaného jeho kolegy. Ale díky své reputaci náladového herce nemůže získat práci. Jednoho dne dostane nápad. Když nemůže dostat práci jako muž, proč to nezkusit jako žena. Začne se vydávat za Dorothy Michaelsovou a dokonce vyhrává konkurs na roli v televizním seriálu. Brzy se tento pořad stává známým po celé Americe a začne se dít spousta věcí. Za prvé - stává se miláčkem amerických domácností. A za druhé - zamiluje se do mladé herečky a neví si rady jak dál.


[CZ] Tootsie 1982 Celý Film Online

Tootsie

Více informací


Původní název : Tootsie
Země : Jordán
Jazyk : jidiš (yi)
Délka : 164 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Gustaw Antonietta
Režie : Frayer Yaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mahdi Naheem, Sumiyyah Korbyn
Produkce : Harshika Maximo
Hudba : Lillymay Uways
Kamera : Mabli Fredericka
Kostýmy : Nashra Ethyl

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. říjen 1957
Produkční společnosti : Vishesh Films
Distribuce : Blueeyes Productions
Rozpočet : 72 847 117 USD
Tržby : 26 942 200 USD

Dara bags - Příběh ve vašich rukou
Česká značka s českými kořeny. S námi vystoupíte z davu. Dara bags dnes nabízí originální ručně šité kabelky, peněženky, psaníčka, pánské brašny a další doplňkový sortiment.
Jessica Lange | ČSFD.cz
Jessica Phyllis Lange se narodila ve státě Minnesota jako třetí ze čtyř dětí Ala a Dorothy Langeových. Prožila velice rušné dětství, jelikož jejich otec často měnil práci a rodina se musela stěhovat.
Dustin Hoffman | ČSFD.cz
Studoval klasickou a jazzovou hudbu, jelikož se chtěl stát klavírním virtuosem. Brzy však přehodnotil své ambice a rozhodl se pro herectví. Z Los Angeles se vydal do New Yorku.
Svět pejsků - psí hotely, hotel pro psy, služby pro psy ...
Svět pejsků - psí hotely, hotel pro psy, služby pro psy, Hlídání , stříhání pejsků, Ing. Bohumila Molnárová - Agí hotel pro psy, Agentura Jitřenka, Hotel pro psy a kočky MASTIBE, 1A Hotel pro psy, Sdružení GYMOR, Hotel pro psy, Martin Leksa Ustájení Koní, Hotýlek pro psy, Iva Kaucká - e-shop
Tuzexovky.cz - Sladkosti - S čokoládou
Hershey's Gold with Peanuts and Pretzels King Size 70g. skladem. 69,- Kč (2,84 €)


Celý Film. Cz dabing. Stream. Ke Shlednutí. Watch Free. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Avi. Ke Stažení. MP4. Film online. 720p.1080p. 480p. DVDrip. BDrip. Ke shlédnutí.. Cz titulky. iPad. Full Movie. iPhone. Stáhnout. České. Český Dabing. Ulozto. Český Film. Download. Zdarma. Hd. Česká