Thursday, October 19, 2017

[CZ] Hvězdná brána 1994 Celý Film Online

cz Hvězdná brána 1994 Celý Film Online

★★★★☆

Hvězdná brána má skóre 5,4 z 10, na základě 3407 recenzí



Vědecká expedice objevila poblíž pyramid zvláštní objekt pokrytý neznámými symboly. V přísném utajení ho začala zkoumat armáda, uběhla však dlouhá řada desetiletí, než se našel člověk, který by nápis rozluštil. Egyptolog Daniel Jackson zjistil, že znaky představují souřadnice pro cestu vesmírem na jakousi vzdálenou planetu. Padlo rozhodnutí vyslat tam průzkumnou jednotku pod velením plukovníka O'Neila. Symbol umožňující návrat na Zem ovšem na hvězdné bráně chybí, bude zřejmě teprve na místě určení. Expedice nutně potřebuje Danielovy znalosti, mladý vědec se tedy volky nevolky stává jejím členem. Nepraktický intelektuál se ocitá v prapodivném světě na úrovni staroegyptské civilizace, kde všichni lidé ve strachu otročí božskému vládci a nebezpečí číhá na každém kroku...


[CZ] Hvězdná brána 1994 Celý Film Online

Hvězdná brána

Podrobnosti


Původní název : Hvězdná brána
Země : Makedonie
Jazyk : lugandština (lg)
Délka : 154 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Mistie Mehboob
Režie : Balqis Endrit

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mahomed Sirine, Eesha Nehaan
Produkce : Gillespie Giuliana
Hudba : Donae Adesire
Kamera : Zaydan Kupakwashe
Kostýmy : Luize Abeera

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. prosinec 1934
Produkční společnosti : Viva Films
Distribuce : Nadiadwala Grandson
Rozpočet : 09 639 427 USD
Tržby : 59 734 940 USD

Hvězdná brána: Hluboký vesmír – Wikipedie
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (v anglickém originále Stargate Universe, zkracováno jako SGU) je kanadsko-americký vojenský seriál ze sci-fi světa Hvězdné brány.
NIKEE Hvězdná brána SG-1 StarGate online
Seriál, který se stal fenoménem. Hvězdná Brána SG-1 navazuje na původní Emmerichův film, který vypráví o mimozemském artefaktu – Hvězdná Brána.
Hvězdná brána: Atlantida – Wikipedie
Hvězdná brána: Atlantida (v anglickém originále Stargate Atlantis) je televizní spin-off sci-fi seriál navazující na 7. řadu Hvězdné brány.. V Antarktidě byla zjištěna adresa brány údajného ztraceného města Antiků.
ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvězdná brána: Atlantida
Hvězdná brána: Atlantida Seriál Hvězdná brána: Atlantida je tzv. spin-off seriálu Stargate: SG-1, který volně navazuje na poslední dva díly sedmé řady SG-1.
Stargate SG-1 - www.sg1.cz
České stránky věnované populárnímu sci-fi seriálu Star Gate SG-1. Najdete zde průvodce postavami, technologiemi, planetami a kulturami, které se v seriálu objevili.


České. Stream. Ke Stažení. Download. Celý Film. Český Film. 4k blu ray. Ulozto. Ke shlédnutí. Cz titulky. iPad. Sleduj Filmy. Česká. Stáhnout. Ke Shlednutí.1080p. Film online. Cz dabing. 720p. DVDrip. BDrip. Watch Free. 480p. MP4. Zdarma.. Hd. Avi. Český Dabing. iPhone. Full Movie