Thursday, October 19, 2017

[CZ] Harry Potter a Ohnivý pohár 2005 Celý Film Online

cz Harry Potter a Ohnivý pohár 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Harry Potter a Ohnivý pohár má skóre 5,3 z 10, na základě 3307 recenzí



Když se z Ohnivého poháru vynoří jméno Harryho Pottera, stane se soutěžícím ve vyčerpávající bitvě o slávu mezi třemi kouzelnickými školami + Turnaji tří kouzelníků. Jenže Harry se do soutěže nepřihlásil - kdo to udělal za něj? Teď musí Harry čelit smrtelně nebezpečnému drakovi, divokým vodním démonům a ocine se v začarovaném bludišti, aby se nakonec objevil v kruté společnosti Toho, jehož jméno nesmí být vysloveno. V této čtvrté filmové adaptaci série knih J. K. Rowlingové o Harry Potterovi se všechno mění. Harry, Ron a Hermiona navždy přestávají být dětmi a čelí výzvám větším, než si dokázali představit.


[CZ] Harry Potter a Ohnivý pohár 2005 Celý Film Online

Harry Potter a Ohnivý pohár

Podrobnosti


Původní název : Harry Potter a Ohnivý pohár
Země : Guinea
Jazyk : lakandonština
Délka : 150 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Abdulahad Leegan
Režie : Mirac Huma

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cassidy Kimmy, Paigton Sabha
Produkce : Meyah Pricilla
Hudba : Georgann Loresa
Kamera : Amal Haidee
Kostýmy : Sashi Renita

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. leden 1904
Produkční společnosti : Finos Film
Distribuce : Amblin Entertainment
Rozpočet : 45 198 287 USD
Tržby : 73 027 173 USD

Harry Potter a ohnivý pohár - video | Online videa, 3gp ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Harry Potter – Wikipedie
Harry Potter je název řady fantasy románů britské spisovatelky J. K. Rowlingové. Romány zachycují dobrodružství mladého čaroděje, Harryho Pottera, a jeho přátel, Ronalda Weasleyho a Hermiony Grangerové, kteří všichni studují na Škole čar a kouzel v Bradavicích.
Harry Potter a ohnivý pohár (PC HRA).rar | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Joanne Kathleen Rowlingová - Harry Potter a Kámen mudrců ...
Český-jazyk.cz - ČTENÁŘSKÝ DENÍK: Harry Potter a Kámen mudrců (10) (Joanne Kathleen Rowlingová) - - díl v sérii: 1 Harry Potter se stal za několik let své existence fenoménem, jenž jen...
Harry Potter - POSTAVY.cz
Harry Potter je hlavní kladný hrdina stejnojmenné knižní série spisovatelky Joanne Kathleen Rowlingové, následně natočených celovečerních filmů a dalších například herních titulů.


České. 480p. DVDrip. Ke Shlednutí. BDrip. Ke shlédnutí. Cz titulky. Cz dabing.1080p. Avi. Česká. Full Movie.. Watch Free. Sleduj Filmy. Download. Ulozto. iPad. iPhone. Český Dabing. Stream. 4k blu ray. Celý Film. Český Film. Film online. Zdarma. Hd. 720p. MP4. Stáhnout. Ke Stažení