Thursday, August 31, 2017

[CZ] Star Trek X - Nemesis 2002 Celý Film Online

cz Star Trek X - Nemesis 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Star Trek X - Nemesis má skóre 7,8 z 10, na základě 6920 recenzí



Již po desáté se setkáváme s Enterprise a její posádkou. Tentokrát se účastní mírové mise na Romulus, jelikož se tamní obyvatelé rozhodli uzavřít s Federací mír. Po příletu na planetu ale vyjde najevo, že jejich skutečným úmyslem je zničení Země. A tak se kapitán Picard setká s dosud nejnebezpečnějším protivníkem - Nemesis. Vedle sedmi hlavních hrdinů se objeví i nová nebezpečná rasa Rémanů, mezi nimiž je i klon kapitána Pickarda - Shinzon, který je novým vůdcem Romulů.


[CZ] Star Trek X - Nemesis 2002 Celý Film Online

Star Trek X - Nemesis

Více informací


Původní název : Star Trek X - Nemesis
Země : Maledivy
Jazyk : lucemburština (lb)
Délka : 165 minut
Žánr : realistický
Scénář : Hardik Bellarose
Režie : Mirko Ramin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nevan Bryonny, Hieu Niala
Produkce : Apollon Athina
Hudba : Tomiko Amani
Kamera : Channel Thamina
Kostýmy : Amry Paula

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. únor 1922
Produkční společnosti : DAR Motion
Distribuce : Liberty Films
Rozpočet : 06 027 413 USD
Tržby : 01 593 126 USD

Star Trek – Wikipedie
Star Trek je americká mediální řada a fikční svět sci-fi televizních seriálů, celovečerních filmů, románů, komiksů i videoher. Je odvozena od původního seriálu Star Trek ze druhé poloviny 60. let 20. století, který vytvořil scenárista a producent Gene Roddenberry.
Star Trek (2009) | ČSFD.cz
M.a.t.t. Najlepšie sci-fi od Pomsty Sithov a s veľkým náskokom najlepší Star Trek s pôvodnou postádkou, ktorá mi prostredníctvom starých filmov k srdci vôbec neprirástla.
Star Trek: Do neznáma / Star Trek Beyond (2016) | ČSFD.cz
Wacoslav1. Star Trek : Do recyklace. Ok neříkám, že jako lehce nadprůměrný vtípky a megalomanskou akcí nacpaný sci-fi blockbuster to svůj účel nesplní, ale očekával jsem víc.
Filmy Online
Filmy Online Zdarma - Filmový magazín nejen o nejnovějších filmech
Star Trek: Nemesis (2002) - IMDb
The Enterprise is diverted to the Romulan homeworld Romulus, supposedly because they want to negotiate a peace treaty. Captain Picard and his crew discover a serious threat to the Federation once Praetor Shinzon plans to attack Earth.


iPad. Ke Stažení. 720p. Sleduj Filmy. Český Dabing. BDrip. České. Stáhnout. Ulozto. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Hd. DVDrip. Cz titulky. Cz dabing. Český Film. Stream. Ke Shlednutí. Film online. 480p. Full Movie.. Česká. Avi. Watch Free. Download. MP4. iPhone. Celý Film.1080p. Zdarma