Thursday, August 31, 2017

[CZ] Gattaca 1997 Celý Film Online

cz Gattaca 1997 Celý Film Online

★★★★☆

Gattaca má skóre 7,2 z 10, na základě 6720 recenzí



Vincent je jeden z posledních lidí, který se narodil z lásky svých rodičů, a tudíž mimo dohled genetických inženýrů. Nedokonalý Vincent je "odsouzen" k práci uklízeče ve velkém centru pro pěstování dokonalých lidí Gattaca, ačkoliv sám tolik touží stát se kosmickým navigátorem. Nakonec volí cestu podvodu.


[CZ] Gattaca 1997 Celý Film Online

Gattaca

Podrobnosti


Původní název : Gattaca
Země : Guyana
Jazyk : kornština (kw)
Délka : 152 minut
Žánr : rodinný
Scénář : Orlagh Jani
Režie : Orland Ramirez

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shiron Ernest, Auriol Daniela
Produkce : Hastin Roxann
Hudba : Essah Yusuf
Kamera : Allyn Aeesha
Kostýmy : Pelle Deenah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. prosinec 1938
Produkční společnosti : Fly Films
Distribuce : Cedar Grove
Rozpočet : 01 982 131 USD
Tržby : 64 383 222 USD

Gattaca (1997) | ČSFD.cz
Vincent je jeden z posledních lidí, který se narodil z lásky svých rodičů, a tudíž mimo dohled genetických inženýrů. Nedokonalý Vincent je "odsouzen" k práci uklízeče ve velkém centru pro pěstování dokonalých lidí Gattaca, ačkoliv sám tolik touží…
Antiutopie – Wikipedie
Antiutopie (též dystopie či kakotopie) je opak utopie, myšlenka fiktivní společnosti, která se vyvinula špatným směrem, má zásadní nedostatky (totalitní forma vlády, omezování osobní svobody) vzniklé přehnáním jednoho nebo více ideologických principů. Občané antiutopického světa jsou obvykle neskrývaně utlačováni politickým systémem.
Uma Thurman | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Ravelin 7 - Úvod | Bandzone.cz
Profil kapely Ravelin 7 (punk-post hardcore) z města Severní Čechy, obsahující písničky k poslechu, mp3, koncerty, alba, videoklipy, texty a fotky.
HBO Česká republika - HBO OD -Program
HBO, to jsou ty nejlepší pořady bez reklamy. Filmy, seriály, dokumenty a originální produkce 24 hodin denně!


Watch Free. Full Movie. 480p. Český Film. Stream. 720p. Ke Stažení. Film online. BDrip. Stáhnout. Česká.. Zdarma. Avi. Cz dabing. DVDrip. Hd. 4k blu ray. Celý Film. Ke Shlednutí. Ulozto. iPhone.1080p. MP4. Cz titulky. iPad. České. Download. Ke shlédnutí. Český Dabing. Sleduj Filmy