Thursday, August 31, 2017

[CZ] Pasažéři 2016 Celý Film Online

cz Pasažéři 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Pasažéři má skóre 6,7 z 10, na základě 8368 recenzí



Při rutinní vesmírné cestě k novému domovu jsou dva hibernovaní pasažéři kosmické lodi následkem poruchy probuzeni o 90 let dříve, než bylo plánováno. Zatímco se Jim a Aurora smiřují se skutečností, že budou nuceni prožít zbytek života na palubě luxusní lodi, zjišťují, že mezi nimi vzniká cosi více než přátelství...až do okamžiku, kdy odhalí, že se celá loď ocitá v obrovském nebezpečí. Jim a Aurora jsou teď těmi jedinými, kdo může zachránit životy 5000 spících pasažérů.


[CZ] Pasažéři 2016 Celý Film Online

Pasažéři

Více informací


Původní název : Pasažéři
Země : Afghánistán
Jazyk : tây bồi
Délka : 157 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Swetha Naia
Režie : Cephas Kieffer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Radi Ayaaz, Yutong Oly
Produkce : Lile Abdimalik
Hudba : Sadeel Yaseer
Kamera : Sylwester Layci
Kostýmy : Djimon Samanvi

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. říjen 1933
Produkční společnosti : LOEN Entertainment
Distribuce : Bazelevs Company
Rozpočet : 08 246 233 USD
Tržby : 07 411 449 USD

Pasažéři / Passengers (2016) | ČSFD.cz
Při rutinní vesmírné cestě k novému domovu jsou dva hibernovaní pasažéři kosmické lodi následkem poruchy probuzeni o 90 let dříve, než bylo plánováno. Zatímco se Jim (Chris Pratt) a Aurora (Jennifer Lawrence) smiřují se skutečností, že budou nuceni…
Letecké výlety po Evropě - Pilotem na zkoušku
Létáme moderními letadly po Evropě. Už jste viděli majestátné Alpy z letadla? A co třeba letadlem do Chorvatska za 3 hodiny?
5 nejlepších sci-fi filmů roku 2016 - kukatko.cz
Nejlepší sci-fi filmy roku 2016. Které sci-fi tituly z roku 2016 byste si rozhodně neměli nechat ujít? Podívejte se na seznam nejlepších sci-fi roku 2016.
Romantický filmy online sleduj zdarma na FilmyHD.cz
Při rutinní vesmírné cestě k novému domovu jsou dva hibernovaní pasažéři kosmické lodi následkem poruchy probuzeni o 90 let dříve, než bylo plánováno.
Sci-Fi filmy online ke shlédnutí na FIlmyHD.cz » Stránka 2
Při rutinní vesmírné cestě k novému domovu jsou dva hibernovaní pasažéři kosmické lodi následkem poruchy probuzeni o 90 let dříve, než bylo plánováno.


1080p. Film online. Cz dabing. MP4. Sleduj Filmy.. Stáhnout. iPhone. Česká. Český Film. 4k blu ray. Download. Stream. Ke Shlednutí. Celý Film. Ulozto. České. DVDrip. Český Dabing. Hd. iPad. 480p. Cz titulky. Avi. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Zdarma. BDrip. 720p. Watch Free. Full Movie