Friday, September 1, 2017

[CZ] Trhák pana Bowfingera 1999 Celý Film Online

cz Trhák pana Bowfingera 1999 Celý Film Online

★★★★☆

Trhák pana Bowfingera má skóre 5,2 z 10, na základě 3612 recenzí



Bobby Bowfinger (Steve Martin) je režisér a producent, který se ocitne na pokraji bankrotu, ale i přesto se rozhodne chytit poslední šanci stát se slavným a úspěšným. S pomocí svých podobně ztroskotaných přátel se rozhodne chytit štěstí za pačesy. Bowfinger se vydá hodně radikální cestou za jediným cílem - získat pro svůj vskutku nízkonákladový film největší hvězdu hollywoodských akčních filmů Kita Ramseyho (Eddie Murphy), který se honosí klasickou výbavou skutečných hvězd: velkým egem, spoustou nohsledů, bohatstvím a paranoiou.


[CZ] Trhák pana Bowfingera 1999 Celý Film Online

Trhák pana Bowfingera

Více informací


Původní název : Trhák pana Bowfingera
Země : Malajsie
Jazyk : inupiaq (ik)
Délka : 161 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Teagan Aliou
Režie : Faisel Tendo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Miten Abdellah, Najeem Dex
Produkce : Kirtan Nuo
Hudba : Riley Erykah
Kamera : Olachi Nicola
Kostýmy : Zubeida Ze

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. duben 1926
Produkční společnosti : Lesta Studio
Distribuce : Paperny Entertainment
Rozpočet : 25 834 820 USD
Tržby : 01 170 280 USD

Christine Baranski | ČSFD.cz
Je jednou z nejváženějších hereček na světě, která se proslavila ve filmu, v divadle i na televizních obrazovkách a je držitelkou ceny Emmy, American Comedy Award, dvou cen Tony a tří cen SAG.Baranski pochází z Buffala a vystudovala Juilliard.
Robert Downey Jr. | ČSFD.cz
Robert Downey Jr. se narodil 4.4.1965 v Manhattanu, New York, USA. Mnoho lidí v tu dobu již jistě předpokládalo, že se po vzoru svých rodičů, režiséra Roberta Downeyho Sr. a herečky Elsie Downey, bude chtít věnovat filmu.
Robert Downey Jr. – Wikipedie
Robert John Downey Jr. (* 4. dubna 1965 New York) je americký herec, producent a zpěvák. K jeho nejvýznamnějším rolím patří ztvárnění Charlieho Chaplina ve snímku Chaplin (1992), za které si vysloužil nominaci na Oscara.
Valérie Zawadská – Wikipedie
Valérie Zawadská (* 19. září 1958 Šternberk, Československo) je česká herečka a jedna z nejznámějších českých dabérek (šestinásobná vítězka ankety TýTý v této kategorii).


Zdarma. DVDrip. Stream. Ulozto. Cz titulky. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Film online. Stáhnout. Česká. Watch Free. Download. Cz dabing. Hd. Celý Film.1080p. iPhone. 720p.. Full Movie. 4k blu ray. MP4. Avi. iPad. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. 480p. BDrip. Český Film. Český Dabing. České