Friday, August 11, 2017

[CZ] Šílený Max a Dóm hromu 1985 Celý Film Online

cz Šílený Max a Dóm hromu 1985 Celý Film Online

★★★★☆

Šílený Max a Dóm hromu má skóre 8,8 z 10, na základě 7753 recenzí



Dva muži vstoupí. Odchází jen jeden. Taková jsou pravidla arény v Dómu hromů ve městě Bartertown. Zákonodárkyně Aunty Entity bude muset brzy přidat ještě jedno pravidlo: „Neštvete šíleného Maxe!“ Šílený Max a Dóm hromů s Melem Gibsonem (Smrtonosná zbraň, Maverick) v hlavní roli hrdiny Maxe, který bojuje proti barbarům post-katastrofické budoucnosti. Tentokrát se stává zachráncem kmene ztracených dětí. Hudební hvězda Tina Turner září v roli dominantní Aunty Entity, která chce v touze po moci využít Maxe k posílení své vlády nad Bartertownem. Režiséři George Miller a George Ogilvie stvořili další apokalypsu na kolech. Ve filmu uvidíte jednu z nejlepších bojových scén mezi Maxem a gladiátorem Blasterem, kdy oba používají palice, řetězové pily a cokoliv jiného, co není k podlaze Dómu hromů přibito. Po zhlédnutí Šíleného Maxe a Dómu hromů budete souhlasit s písní z filmového soundtracku „We Don’t Need Another Hero.”


[CZ] Šílený Max a Dóm hromu 1985 Celý Film Online

Šílený Max a Dóm hromu

Podrobnosti


Původní název : Šílený Max a Dóm hromu
Země : Kolumbie
Jazyk : kitsajština
Délka : 146 minut
Žánr : pornografický
Scénář : Zuleika Arsema
Režie : Arusa Yvaine

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mercedes Ronit, Tangina Louise
Produkce : Halo Esinam
Hudba : Shumi Verla
Kamera : Amena Gurshaan
Kostýmy : Diyon Ramanpreet

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. březen 1948
Produkční společnosti : Efftee Studios
Distribuce : Yari Film
Rozpočet : 56 615 452 USD
Tržby : 86 815 896 USD

Šílený Max: Zběsilá cesta / Mad Max: Fury Road (2015 ...
Šílený Max, pronásledovaný svou pohnutou minulostí, je přesvědčen, že jediný způsob jak přežít, je vydat se na osamělou pouť. Narazí však na skupinu prchající pustinou ve vyzbrojeném obrněném vozidle, v jejímž čele stojí elitní Imperator Furiosa.…
Bez kalhot XXL (2015) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Bez kalhot XXL. Děj filmu „Bez kalhot XXL" navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu.
Posel budoucnosti / The Postman (1997) - ČSFD.cz
Zpustošenou krajinou se potlouká tulák (Kevin Costner) se svým mezkem. Na živobytí si vydělává přednesem Shakespearových dramat. Při jednom z jeho vystoupení je proti své vůli zrekrutován do Bethlehemovy armády.
Tina Turner – Wikipedie
Tina Turner, vlastním jménem Anna Mae Bullock (* 26. listopadu 1939, Nutbush, Tennessee, USA) je švýcarská rocková zpěvačka a herečka, jedna z nejpopulárnějších hvězd 80. let 20. století s charakteristickým chraplavým hlasem.


Avi. Ke Stažení. iPhone. Watch Free. Cz dabing. Full Movie. iPad. Český Dabing. České. 480p. BDrip. Ke shlédnutí. 720p. Hd. Cz titulky. Stáhnout. Film online. DVDrip. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Download.1080p. Celý Film. Ulozto. Zdarma. MP4. Český Film. Stream.. Sleduj Filmy. Česká