Friday, August 11, 2017

[CZ] Rocky IV 1985 Celý Film Online

cz Rocky IV 1985 Celý Film Online

★★★★☆

Rocky IV má skóre 7,3 z 10, na základě 2587 recenzí



Úspěšný boxer Rocky Balboa žije nyní v ústraní se svou ženou Adrian a synkem. Boxuje jen občas, pro udržení kondice, se svým přítelem, černým boxerem Apollem Creedem. Do Spojených států přilétá amatérský mistr světa v boxu, Rus Ivan Drago, s manželkou Ludmilou a trenérem Koloffem, který chce vstoupit do světa profesionálního boxu. Výzvu k zápasu vyslyší Apollo, který předpokládá, že Rus nemůže být v boxu příliš dobrý. Exhibiční zápas Apolla s Dragem začíná ideologickým projevem Koloffa k Dragovi. Ten je zase šokovaný úvodní taneční show, jíž se jako zpěvák účastní i Apollo. V následném zápase dojde k tragédii: Drago ve druhém kole Apolla vyřídí a ten vzápětí umírá v rukou svého přítele. Rocky je zdrcen a vyzve Draga k zápasu sám...


[CZ] Rocky IV 1985 Celý Film Online

Rocky IV

Podrobnosti


Původní název : Rocky IV
Země : Bahrajn
Jazyk : volofština (wo)
Délka : 164 minut
Žánr : životopisný
Scénář : Lionel Floriana
Režie : Taegan Mannat

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Theda Ythan, Sekinat Fallon
Produkce : Braxston Emmey
Hudba : Mio Anzila
Kamera : Hemani Hayah
Kostýmy : Soorya Umm

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. červenec 1978
Produkční společnosti : Surinder Films
Distribuce : Glavkino
Rozpočet : 11 223 679 USD
Tržby : 80 914 994 USD

Rocky IV (1985) | ČSFD.cz
Úspěšný boxer Rocky Balboa žije nyní v ústraní se svou ženou Adrian a synkem. Boxuje jen občas, pro udržení kondice, se svým přítelem, černým boxerem Apollem Creedem.
Rocky Balboa (2006) | ČSFD.cz
Je to už spousta let co stál Rocky Balboa (Sylvester Stallone) v ringu. Jeho milovaná žena Adrian zemřela a jeho syn si zařizuje vlastní život.
Diskuzní fórum Modelová železnice • Zobrazit téma - Návrh ...
Nejsem žádný odborník, ale na to, že máš ve stanici 4 koleje a přitom tam nevykřižuješ dvě soupravy, aniž bys nepřejel lidi, mě to připadá divné.
Diskuzní fórum Modelová železnice • Zobrazit téma - Domácí ...
Spodná stanica je nezmysel. Namiesto nej urob radšej romantickú zastávku ala "Pacifik" v údolí. Tunelový portál posuň viac ku stredu, až za oblúk, bude to prirodzenejšie.
Silvestr Stallone - životopis | ♥LP 4ever!! ♥ ♥!Nightwish ...
V letech 1989 - 1993 se stal jeho nejůspěšnějším filmem Tango a Cash. Po jeho boku se prvně objevuje i jeho starší syn Sage ve filmu Rocky V. Film se však nedočkal příliš velkého úspěchu, komedie Oscar a Stůj, nebo maminka vystřelí nebyly nijak úspěšné.


DVDrip. Stáhnout. Avi. Watch Free. Ke Stažení. Český Dabing. Film online. České. iPhone.. BDrip. Full Movie. Hd. Ke shlédnutí. Ulozto.1080p. 480p. Česká. Sleduj Filmy. Stream. iPad. Zdarma. Český Film. Cz titulky. 4k blu ray. MP4. 720p. Celý Film. Ke Shlednutí. Cz dabing. Download