Tuesday, June 12, 2018

[CZ] Nezvratný osud 4 2009 Celý Film Online

cz Nezvratný osud 4 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Nezvratný osud 4 má skóre 8,9 z 10, na základě 9313 recenzí



V den, který měl být pohodovým dnem s kamarády na závodech, měl Nick Bannon (Bobby Campo) děsivou předtuchu, že shoda nešťastných náhod způsobí hromadnou havárii závodících aut, že hořící trosky aut budou padat mezi diváky a brutálně zabijí i jeho kamarády a že na něj samotného spadne střecha ochozů. Když se Nick probere ze své hrůzostrašné představy, zpanikaří a přiměje svou přítelkyni Lori (Shantel VanSanten) a jejich kamarády Janet (Haley Webb) a Hunta (Nick Zano), aby odešli…podaří se jim uniknout jen vteřiny před tím, než se Nickova strašná vize stane děsuplnou realitou. Skupinka mladých lidí si myslí, že se jim povedlo podvést smrt, ale bohužel pro Nicka a Lori to je jen začátek. Zlé předtuchy pokračují a přeživší ze závodů umírají jeden po druhém, a to nepředstavitelně krutě. Nick musí přijít na to, jak znovu podvést smrt - a tentokrát definitivně - ještě před tím, než se sám stane obětí svého nezvratného osudu.


[CZ] Nezvratný osud 4 2009 Celý Film Online

Nezvratný osud 4

Více informací


Původní název : Nezvratný osud 4
Země : Uzbekistán
Jazyk : turečtina (tr)
Délka : 167 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Gearoid Ruchama
Režie : Javarni Tendo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Davante Ghina, Lakiesha Raazia
Produkce : Melony Thaine
Hudba : Naufal Jazmyne
Kamera : Owin Zavier
Kostýmy : Tsering Bethney

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. květnu 1968
Produkční společnosti : Possibility Pictures
Distribuce : MZ Pictures
Rozpočet : 02 453 784 USD
Tržby : 80 969 462 USD

Nezvratný osud 1. cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Nezvratny osud 2 cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Libeňský most – Wikipedie
Libeňský most je most přes řeku Vltavu v Praze, spojující od roku 1928 levobřežní čtvrť Holešovice s pravobřežní Libní.Po proudu řeky je v Praze patnáctým mostem, nachází se v ohbí řeky Vltavy a je po něm vedena dvoukolejná tramvajová trať.
Horor – Online Filmy
filmy s českym dabingom online zdarma. Tyto stránky používají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.
Online filmy zadarmo
Sledovanie filmov a seriálov online. Veľa online filmov:akčné,animované,dobrodružné, erotické, romantické, rodinné...


720p. Stáhnout. Cz dabing. Cz titulky. DVDrip. Zdarma. Stream.. Celý Film. Česká. Watch Free. Film online. Download. Hd. BDrip. iPad. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Ulozto.1080p. Full Movie. 480p. Ke Shlednutí. České. Český Film. Ke shlédnutí. Avi. Ke Stažení. MP4. Český Dabing. iPhone