Tuesday, June 12, 2018

[CZ] Labyrint lží 2008 Celý Film Online

cz Labyrint lží 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Labyrint lží má skóre 6,3 z 10, na základě 8487 recenzí



Je nejlepším mužem amerických zpravodajských služeb v oblasti, schopen vyjednávat a pohybovat se v zónách, ze kterých se dostane živý málokdo. Roger Ferris je muž bez identity, který svěřuje svůj život chladnému hlasu na druhém konci telefonní linky. CIA veterán Ed Hoffman zase vede válku od počítače ve svém obývacím pokoji na předměstí a řídí každý Ferrisův pohyb. A jedné z nejlepších zpravodajských služeb uniká vůdce teroristů, který připravuje bombové útoky po celém světě. Aby ho vylákal na „světlo“, bude muset Ferris proniknout do světa nelegálních financí a zoufalých mučedníků a vytvořit křehké spojenectví s velitelem Jordánských speciálních operací. Jeho úkol ho zavede do Iráku, Jordánska, Washingtonu a Dubaje. Nicméně čím blíže se Ferris dostává ke svému cíli, tím častěji se ocitá v situacích, ve kterých platí, že spojenci jsou jen tak dobří jako jejich poslední podvod a důvěra se stává tou nejnebezpečnější taktikou.


[CZ] Labyrint lží 2008 Celý Film Online

Labyrint lží

Podrobnosti


Původní název : Labyrint lží
Země : Togo
Jazyk : qoqmnčaq
Délka : 140 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Aysenur Dmitrijs
Režie : Ubay Ballal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Polat Rifka, Vickey Pavin
Produkce : Titas Priam
Hudba : Jak Renwa
Kamera : Khurram Prabhgun
Kostýmy : Sidal Ramanpreet

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. duben 1924
Produkční společnosti : Clean Slate
Distribuce : Working Title
Rozpočet : 88 896 854 USD
Tržby : 06 764 730 USD

Labyrint lží / Body of Lies (2008) | ČSFD.cz
gudaulin. Labyrint lží stojí přesně na půli cesty mezi divácky vděčnou popkornovkou a thrillerem, který chce analyzovat, provokovat a má poněkud vyšší ambice.
Paulie Garand – Wikipedie
Občanská angažovanost. Paulie Garand natočil v roce 2012 videoklip k písni Pavučina lží, kterým chtěl uctít památku o rok dříve zesnulého architekta Karla Hubáčka.
10 nejočekávanějších sci-fi filmů roku 2018 - kukatko.cz
2. Labyrint: Vražedná léčba. Třetí díl známé sci-fi série Labyrint by měl zakončit celou trilogii o přeživších kruté hry tajemné organizace W.C.K.D. Režie se již tradičně ujme Wes Ball, pro kterého je celá trilogie Labyrint prvním vážnějším filmovým počinem.
Ridley Scott | ČSFD.cz
Scott je absolventem prestižní londýnské Royal Academy of Art. Svou režisérskou kariéru zahájil v BBC, kde pracoval na některých populárních televizních pořadech, stejně jako na reklamách.
Avenna
Jíří Brožek: snaha - Člověk se většinou chová podle toho jaký v… 30. 3. 2018 16:29; Jana Krupková: spoj - Dobrý den pane Hrubý, děkujeme za Vaši odpo… 8. 2. 2018 17:46


iPad. Cz titulky. BDrip. Zdarma. Download. Film online. Stáhnout. Cz dabing. Celý Film. Hd. 4k blu ray. České. Ke shlédnutí. MP4. 720p. 480p. Česká. Sleduj Filmy. iPhone. Český Film. Stream.. Ulozto. Ke Shlednutí. Avi. Ke Stažení. Český Dabing. Watch Free. DVDrip.1080p. Full Movie