Tuesday, June 12, 2018

[CZ] Dech života 1987 Celý Film Online

cz Dech života 1987 Celý Film Online

★★★★☆

Dech života má skóre 5,0 z 10, na základě 8574 recenzí



KGB má nový ďábelský plán: Série atentátů se podle něj stává osudnou pro agenty nepřátelských tajných služeb. Jméno Jamese Bonda v tomto seznamu smrti nechybí. Agent 007 však zařídí v Bratislavě útěk generála KGB Koskova, který ve skutečnosti pracuje pro britskou tajnou službu. Koskov obviní z úkladů svého protivníka Puškina, ale vzápětí je unesen sovětskými agenty. Bond se nyní musí Puškina zbavit a Koskova zachránit. Timothy Dalton je James Bond osmdesátých let. Nové příběhy Agenta 007 díky němu získaly tempo akčních filmů. Bratislavu musel za totality natočit John Glen především ve Vídni.


[CZ] Dech života 1987 Celý Film Online

Dech života

Více informací


Původní název : Dech života
Země : Sierra Leone
Jazyk : norština (no)
Délka : 147 minut
Žánr : historický
Scénář : Llyr Teoman
Režie : Gurmukh Jazmyn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Matej Cedric, Kenda Rushna
Produkce : Niall Lachlann
Hudba : Shakina Cruiz
Kamera : Moez Lucine
Kostýmy : Kudakwashe Merin

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. prosinec 1960
Produkční společnosti : Premium Picture
Distribuce : Warp Films
Rozpočet : 60 925 193 USD
Tržby : 28 472 235 USD

Dech života / The Living Daylights (1987) | ČSFD.cz
KGB má nový ďábelský plán: Série atentátů se podle něj stává osudnou pro agenty nepřátelských tajných služeb. Jméno Jamese Bonda v tomto seznamu smrti nechybí.
Kniha Ledový dech | knizniklub.cz
Ledový dech - Diana Gabaldon. Je rok 1772 a v předvečer americké revoluce již vypukla řada povstání. Mrtví muži leží v ulicích Bostonu a v lesích...
Mayský Strom Života | Mayský Strom Života
Mayský strom života a Posvátný počet Ochutnejte kousek magické spirituality, kultury a dědictví, které dnes Mayové přináší celému světu.
Psychologie – Wikipedie
Psychologie (z řeckého ψυχή (psyché) = duše, duch, dech a -λογία (-logia) = věda, výzkum, nauka) je věda, která studuje lidské chování, mentální procesy a tělesné dění včetně jejich vzájemných vztahů a interakcí (souhrnně označované jako psychika) a snaží se je popsat, vysvětlit a predikovat.
Alkoholismus – Wikipedie
Alkoholismus nebo též závislost na alkoholu, opilství je chronické recidivující onemocnění postihující nejen celou osobnost postiženého jedince po stránce psychické a fyzické, ale i jeho blízké, zvláště pak rodinné příslušníky.


MP4. 480p.. Český Dabing. Český Film. Zdarma. 4k blu ray. DVDrip. Hd. Stream.1080p. BDrip. Ke shlédnutí. Cz titulky. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. 720p. Česká. iPad. Watch Free. Film online. iPhone. Ke Stažení. Full Movie. Cz dabing. Download. České. Ulozto. Celý Film. Avi. Stáhnout