Tuesday, May 15, 2018

[CZ] Tohle je válka ! 2012 Celý Film Online

cz Tohle je válka ! 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Tohle je válka ! má skóre 6,1 z 10, na základě 5802 recenzí



Dva špičkoví agenti CIA, Tuck (Tom Hardy) a FDR (Chris Pine), jsou kamarádi na život a na smrt. To ovšem pouze do doby, než se oba zblázní do jedné a téže slečny - Lauren Scottová (Reese Witherspoon). Kariéristka Lauren Scottová je sice ve svém pracovním životě úspěšná, ale její milostný život je jedna velká katastrofa. Poté, co ji nechá přítel, kvůli kterému se přestěhovala z milované Atlanty, nemá na randění a hledání nového vztahu ani pomyšlení. S tím se ale nespokojí její praštěná kamarádka Trish, která ji přemluví, aby zkusila najít štěstí v lásce na internetové seznamce. Na internetu se seznámí se sympaťákem Tuckem a domluví si s ním rande. Aby to ale neměla tak jednoduché, ve videopůjčovně se jí do cesty připlete i pohledný hezoun FDR. Lauren se rozhodne randit prozatím s oběma, samozřejmě bez nejmenší potuchy, že oba kluci jsou nejlepšími kamarády a navíc top agenty CIA.


[CZ] Tohle je válka ! 2012 Celý Film Online

Tohle je válka !

Více informací


Původní název : Tohle je válka !
Země : Libanon
Jazyk : ukrajinština (uk)
Délka : 165 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Sharlie Devonte
Režie : Darcey Jagpal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cheikh Burl, Iniya Hanad
Produkce : Vansh Dinara
Hudba : Nereida Aava
Kamera : Aisea Divine
Kostýmy : Fiza Shafqat

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. únor 1927
Produkční společnosti : Neue deutsche
Distribuce : Film Workshop
Rozpočet : 29 013 619 USD
Tržby : 22 201 740 USD

Valka.cz | Homepage
Hledáme nové kolegy. Server valka.cz neustále hledá nové kolegy, kteří jsou ochotni pomoci s rozvojem a doplňováním obsahu, koordinací a kontrolou práce, moderováním příspěvků a další činností.
Kdysi si zahrálo v Top Gearu, teď je na prodej. Ale pozor ...
Kdysi si zahrálo v Top Gearu, teď je na prodej. Ale pozor, tohle BMW je prý smrtící past-mao / AutoRoad.cz, 30. listopadu 2017, 12:09 Aktualizováno 30.11.2017, 13:34 Facebook Twitter Google+
Dívčí válka - Ringo Čech
Jsem trochu v rozpacích, když mám psát o nejúspěšnějším díle, jaké jsem kdy vytvořil. Je to komedie Dívčí válka, která spatřila světlo světa v roce 1986 v Rokycanech.
Válka Bohů / Immortals (2011) | ČSFD.cz
EvilPhoEniX. No Wau.. Všichni na film Nadávali, JÁ ho budu Chválit! Neskutečná Bomba! Filmy s Mytologickou tématikou Hlavně Řeckou si vychutnávám většinou Všechny.. a tohle dílo jde na VRCHOL!..
Petr Piťha (III.): Není žádná „migrační krize“ … je válka
Chce-li někdo změřit míru bezhlavosti široce otevřené náruče pro migranty, ať si to porovná s Anglií na počátku 2. světové války. Řekl by W. Churchil: Musíme velkoryse přijímat uprchlíky z Německa, je to naše humanitární, charitativní povinnost?


BDrip.. Ke shlédnutí.1080p. Cz titulky. 720p. 4k blu ray. Ke Stažení. Celý Film. DVDrip. Download. Full Movie. iPhone. iPad. Zdarma. Sleduj Filmy. Český Dabing. 480p. České. Ulozto. Český Film. Stáhnout. Cz dabing. Hd. Film online. Stream. Česká. Ke Shlednutí. Watch Free. Avi. MP4