Tuesday, May 15, 2018

[CZ] Šílený Max: Zběsilá cesta 2015 Celý Film Online

cz Šílený Max: Zběsilá cesta 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Šílený Max: Zběsilá cesta má skóre 6,4 z 10, na základě 8710 recenzí



Šílený Max, pronásledovaný svou pohnutou minulostí, je přesvědčen, že jediný způsob jak přežít, je vydat se na osamělou pouť. Narazí však na skupinu prchající pustinou ve vyzbrojeném obrněném vozidle, v jejímž čele stojí elitní Imperator Furiosa. Citadelu, odkud prchají, tyranizuje Immortan Joe, kterému kdosi odcizil něco nenahraditelného. Rozzuřený vojenský vůdce svolá všechny své gangy a ve vysokooktanové silniční válce nemilosrdně pronásleduje prchající rebely.


[CZ] Šílený Max: Zběsilá cesta 2015 Celý Film Online

Šílený Max: Zběsilá cesta

Více informací


Původní název : Šílený Max: Zběsilá cesta
Země : Guinea
Jazyk : finština (fi)
Délka : 143 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Ysella Fatema
Režie : Jin Willie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maria Tyrion, Justas Addilyn
Produkce : Fauzan Madalena
Hudba : Georgann Panashe
Kamera : Wareesha Elton
Kostýmy : Farzan Sevan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. lednu 1916
Produkční společnosti : Soho Media
Distribuce : Heyi Pictures
Rozpočet : 18 123 450 USD
Tržby : 07 650 415 USD

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) | OnlineFilmy.net ...
Šílený Max, pronásledovaný svou pohnutou minulostí, je přesvědčen, že jediný způsob jak přežít, je vydat se na osamělou pouť. Narazí však na skupinu prchající pustinou ve vyzbrojeném obrněném vozidle, v jejímž čele stojí elitní Imperator Furiosa.
Cesta za králem trollů (2017) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Espen je nejmladší ze tří synů chudého farmáře. Doma jej používají jako rodinného otloukánka, který není schopný žádné užitečné práce a jen chodí po lesích s hlavou v oblacích a chytá lelky.
Cesta / The Road (2009) | ČSFD.cz
Viktooorka. Kde jen mám začít? Podle mého skromného názoru má Cesta náběh na velice kvalitní film, ale bohužel se někde něco zvrtlo.
Posel budoucnosti / The Postman (1997) - ČSFD.cz
Zpustošenou krajinou se potlouká tulák (Kevin Costner) se svým mezkem. Na živobytí si vydělává přednesem Shakespearových dramat. Při jednom z jeho vystoupení je proti své vůli zrekrutován do Bethlehemovy armády.
Salo-aneb-120-dnů-Sodomy-1975-cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


4k blu ray. Watch Free. České. Český Film. Full Movie. Avi. BDrip. Český Dabing. DVDrip.. Ke shlédnutí. Stáhnout.1080p. 720p. Česká. Ke Shlednutí. Hd. Cz dabing. Stream. Ulozto. iPhone. Film online. Celý Film. Cz titulky. Download. 480p. Zdarma. MP4. Sleduj Filmy. iPad. Ke Stažení