Tuesday, May 15, 2018

[CZ] Nedotknutelní 2011 Celý Film Online

cz Nedotknutelní 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Nedotknutelní má skóre 7,4 z 10, na základě 5742 recenzí



Philippe je bohatý aristokrat, jenž po těžké nehodě zůstal ochrnutý na celém těle. Driss je mladík z předměstí Paříže, který se právě vrátil z vězení. Při konkurzu na místo domácího pomocníka a ošetřovale se Drissovi podaří Philippa zaujmout natolik, že jej zaměstná. Dochází tak ke střetu dvou odlišných světů, který vytvoří základ pro vznik neobyčejného přátelství.


[CZ] Nedotknutelní 2011 Celý Film Online

Nedotknutelní

Podrobnosti


Původní název : Nedotknutelní
Země : Tanzanie
Jazyk : makedonština (mk)
Délka : 161 minut
Žánr : film noir
Scénář : Airlie Arianwen
Režie : Qaswa Rizwaan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tansi Michle, Hatem Rozalia
Produkce : Rafia Chardonnai
Hudba : Hayya Christoper
Kamera : Euron Malan
Kostýmy : Jaydean Arwel

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. září 1940
Produkční společnosti : Patagonik Film
Distribuce : TriStar Pictures
Rozpočet : 19 471 105 USD
Tržby : 64 954 374 USD

Nedotknutelní / Intouchables (2011) | ČSFD.cz
Ochrnutý a bohatý aristokrat Philippe si za svého nového opatrovníka vybere Drisse, živelného mladíka z předměstí, kterého právě propustili z vězení.
Nedotknutelní (film) – Wikipedie
Nedotknutelní (ve francouzském originále Intouchables) je francouzský film z roku 2011 režisérů Oliviera Nakache a Érica Toledana, kteří k filmu napsali i scénář.
Nedotknutelní — Česká televize
O to právě jde – jen žádný soucit! Hořká francouzská komedie (2011). Hrají: F. Cluzet, O. Sy, A. Le Nyová, A. Fleurotová, C. Molletová, C. Mendy, E. Caenová a další.
nedotknutelní DVD od 89 Kč - Heureka.cz
Všechny informace o produktu Film nedotknutelní DVD, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze nedotknutelní DVD.
Neúplatní / The Untouchables (1987) | ČSFD.cz
Nelítostná válka s gangstery na motivy skutečných událostí. V roce 1920 vstoupil ve Spojených státech v platnost tzv. Volstedův zákon, který zakazoval prodej, výrobu a distribuci alkoholických nápojů.


Stáhnout. Ke Shlednutí. iPhone. iPad. Cz dabing. Ke shlédnutí. Zdarma.1080p. BDrip. Stream. Hd. 720p. Download. DVDrip. Avi. České. Full Movie. Ke Stažení. MP4. Watch Free.. Česká. Ulozto. Český Dabing. Celý Film. 480p. Český Film. 4k blu ray. Film online. Sleduj Filmy. Cz titulky