Thursday, March 15, 2018

[CZ] Zakletý v čase 2009 Celý Film Online

cz Zakletý v čase 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Zakletý v čase má skóre 8,5 z 10, na základě 4914 recenzí



Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou.


[CZ] Zakletý v čase 2009 Celý Film Online

Zakletý v čase

Více informací


Původní název : Zakletý v čase
Země : Irsko
Jazyk : bretonština (br)
Délka : 161 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Micheline Lenora
Režie : Neeve Teeya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Noela Haad, Bow Aislin
Produkce : Estee Rehaan
Hudba : Mustafizur Veena
Kamera : Crina Cindi
Kostýmy : Humphry Diren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. srpen 1994
Produkční společnosti : IFC Films
Distribuce : Pink International
Rozpočet : 74 158 201 USD
Tržby : 42 757 973 USD

Eric Bana | ČSFD.cz
Eric Bana se narodil 9. sprna 1968 v Melbourne německé matce a chorvatskému otci. Živil se jako barman. Často však vystupoval v ostatních podnicích jako bavič.
FFFILM: 20,000 Spoonfuls of Terror
František Fuka versus kinematografie. Recenze a různé jiné záležitosti, občas i nefilmové.
Rachel McAdams | ČSFD.cz
Lze s úspěchem tvrdit, že se kanadská rodačka připravovala na dráhu herečky celý svůj život. Poprvé ochutnala, jak chutná herectví ve svých sedmi letech.
Orlické hory NET
Aktualizována stránka o Říčkách.Zdejší Ski Centrum provozuje od konce roku 2006 novou čtyřsedačkovou lanovku na Zakletý, mimo zimní sezónu i v létě (červen a září: pouze o víkendech a svátcích, červenec a srpen: každý den.
Orlické hory - lyžařská střediska, sjezdovky
Zimní lyžařské středisko Říčky v Orlických horách, jež vlastní a provozuje Ski klub Ústí nad Orlicí, se nachází na jihovýchodní straně vrchu Zakletý v nadmořské výšce 752 - 992 m nad mořem.


Ke shlédnutí. Watch Free. 4k blu ray. Avi. Film online. Český Film.1080p. Hd. MP4. iPhone. 480p. Download. Ke Stažení. Ulozto. DVDrip. iPad. Česká.. Sleduj Filmy. Stáhnout. Český Dabing. Ke Shlednutí. České. Cz titulky. Celý Film. Cz dabing. 720p. Stream. Zdarma. Full Movie. BDrip