Thursday, March 15, 2018

[CZ] Převrat 2015 Celý Film Online

cz Převrat 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Převrat má skóre 8,2 z 10, na základě 1697 recenzí



Jack Dwyer přicestuje se svou manželkou Annie a dvěma dětmi do jihovýchodní Asie, kde dostal velmi solidní nabídku pracovat ve svém oboru. Cestou potkají zcestovalého a zkušeného Hammonda, který jim zařídí odvoz do hotelu, protože pro Jacka z firmy, kde má pracovat, nikdo nepřijel. Na první pohled to tu vypadá jako ráj, který se záhy promění v peklo. Začal totiž státní převrat a oni se ocitnou uprostřed krvavého násilí, chaosu, poprav a všudypřítomné smrti. Jack s rodinou uprchne z hotelového pokoje na střechu. Ani tam ale nejsou v bezpečí, krátce na to jsou ostřelováni z vrtulníku. Jack přikazuje Annie přeskočit na protější střechu, kam jí hází obě děti. Dostat se do bezpečí nebude vůbec snadné, protože jsou v zemi, kde povstalci okamžitě popraví každého cizince.


[CZ] Převrat 2015 Celý Film Online

Převrat

Podrobnosti


Původní název : Převrat
Země : Írán
Jazyk : moldavština (mo)
Délka : 163 minut
Žánr : realistický
Scénář : Delinda Laniyah
Režie : Sulaf Ayishah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Iptisam Rudwan, Zaahirah Sadikur
Produkce : Shawnee Mollie
Hudba : Areen Latonya
Kamera : Lukmaan Patria
Kostýmy : Luize Lady

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. únor 1967
Produkční společnosti : Kantana Group
Distribuce : Neue deutsche
Rozpočet : 10 798 833 USD
Tržby : 52 002 813 USD

Převrat / No Escape (2015) | ČSFD.cz
Příběh jedné americké rodiny, která se záhy po přestěhování do jihovýchodní Asie ocitne uprostřed státního převratu. V krajině, kde každý cizinec je okamžitě zatčen a popraven, se zoufale snaží dostat na bezpečné místo.
Únor 1948 – Wikipedie
Únor 1948 (též únorový puč, resp. Vítězný únor, což byl výraz používaný v komunistické historiografii, či jen Únor) je pojmenování komunistického státního převratu v Československu, který proběhl mezi 17. a 25. únorem 1948.
Únor 1948: TOTALITA
Jen málo vět je pro občany Československa tak osudových jako tato, pronesená 25. února 1948 předsedou vlády Klementem Gottwaldem před stotisícovým davem na Václavském náměstí.
Pákistán – Wikipedie
Pákistánská islámská republika اسلامی جمہوریۂ پاکستان Islámí džamhúri-ye Pákistán
Válečná dokumentární televize | WAR TV
Trval téměř tři roky a zpustošil celé Španělsko. Krvavý konflikt začal 17. července 1936 pokusem o převrat skupiny generálů španělské armády proti vládě.


Ulozto. Zdarma. Cz dabing. 720p. 4k blu ray.1080p. iPhone. Watch Free. Hd. Ke Stažení. Full Movie. Ke Shlednutí. Avi. 480p. Český Dabing. MP4. České. Cz titulky. Český Film. Celý Film. Ke shlédnutí. iPad. Sleduj Filmy. Stream. DVDrip. Stáhnout.. Download. Česká. BDrip. Film online