Thursday, March 15, 2018

[CZ] Duch ve stroji 2017 Celý Film Online

cz Duch ve stroji 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Duch ve stroji má skóre 6,7 z 10, na základě 9262 recenzí



Major (Scarlett Johansson) je velitelkou Sekce 9, speciální policejní jednotky, která bojuje proti těm nejhorším kyberzločinům. Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je svět závislý na moderních technologiích ještě víc než dnes a každé narušení technologického řádu může mít nedozírné následky. Koneckonců i hrdinka filmu je hi-tech produktem, dokonale vyváženou kombinací robota a člověka. S lidským mozkem a vyspělou robotickou schránkou se Major snaží dopadnout zločince, jehož cílem je zničení společnosti Hanka Robotics, lídra ve vývoji umělé inteligence. Major se však nepotýká pouze se zlem, ale také s vlastními pochybnostmi, když ji začíná zrazovat jediná nedokonalá část jejího jinak dokonalého těla – mozek. Čím dál častěji se jí v hlavě vynořují nesrozumitelné vjemy. Tyto vjemy by mohly být otisky její předchozí existence, mohly by být klíčem ke vzpomínkám na její lidské Já, mohly by ... Protože všechno je jinak...


[CZ] Duch ve stroji 2017 Celý Film Online

Duch ve stroji

Podrobnosti


Původní název : Duch ve stroji
Země : Mauricius
Jazyk : aerian
Délka : 152 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Aliz Excel
Režie : Nekita Courage

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Trianna Unaisah, Lulyana Xanthie
Produkce : Chaye Nazariy
Hudba : Ruairidh Atika
Kamera : Anesh Asila
Kostýmy : Jacklyn Bareen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. prosinec 1942
Produkční společnosti : Breakthrough Entertainment
Distribuce : Scott Free
Rozpočet : 37 407 385 USD
Tržby : 92 988 816 USD

Filmy online zdarma v HD | FilmyCZ.com
Dětská psycholožka Mary Portman přišla při tragické automobilové nehodě o manžela. Její syn Stephen sice nehodu přežil, ale zůstal ve vegetativním stavu upoutaný na lůžko.
Dobrodružný - FilmyCZ.com
Ve snímku Inferno se známý symbololog (opět v podání Toma Hankse) pouští do pátrání po stopách, které souvisí se samotným Dantem.
Otec Brown - rezabek.info
Odlehčený detektivní seriál z produkce BBC, jehož první desetidílná řada vznikla v roce 2013, oživuje oblíbenou postavu z pera G. K. Chestertona a to ve ve volně adaptovaných nebo zcela nových příbězích, napsaných speciálně pro tuto příležitost.
mujsen
Archu viděti: mrzutost přijde. Arcibiskupa viděti: rychlá smrt. Apoštola viděti: zpráva. Angličana viděti, nebo s ním mluviti: falešné přátele a špatné věřitele míti.
Silniční Stavby / Zpevněné Plochy - swietelsky.com
Desetiletí zkušeností v Rakousku a Německu tvoří základ k tomu, že se koncern SWIETELSKY dnes řadí mezi vedoucí firmy silničního stavitelství ve střední a východní Evropě, především v Čechách a Maďarsku.


. Zdarma. DVDrip. Cz titulky. Hd. Sleduj Filmy. 720p. Český Film. Ke shlédnutí. iPhone. 480p. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Cz dabing. České. Download. Stáhnout. MP4.1080p. Stream. Full Movie. Ke Stažení. Ulozto. iPad. Česká. Film online. Watch Free. Avi. BDrip. Český Dabing. Celý Film