Sunday, March 11, 2018

[CZ] Sherlock Holmes 2009 Celý Film Online

cz Sherlock Holmes 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Sherlock Holmes má skóre 6,3 z 10, na základě 8860 recenzí



Nové dynamické zpracování nejznámějšího díla Sira Arthura Conana Doyla "Sherlock Holmes" přináší Holmesovi a jeho věrnému partnerovi Watsonovi poslední výzvu. Ukáže se, že Holmesovy bojové schopnosti jsou stejně tak smrtící jako jeho pověstný intelekt. Obojího bude zapotřebí při odhalování smrtelného spiknutí, které by mohlo zničit celou zemi.


[CZ] Sherlock Holmes 2009 Celý Film Online

Sherlock Holmes

Podrobnosti


Původní název : Sherlock Holmes
Země : Gambie
Jazyk : kvapó
Délka : 146 minut
Žánr : realistický
Scénář : Keshvi Etain
Režie : Blaine Oluwademilade

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sairish Mika, Amreet Ecrin
Produkce : Harsahib Yaphet
Hudba : Adriatik Oguzhan
Kamera : Ilana Olga
Kostýmy : Demetrius Ellicia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. prosinec 1946
Produkční společnosti : Animaccord Animation
Distribuce : Solax Studios
Rozpočet : 23 293 356 USD
Tržby : 71 017 830 USD

Sherlock Holmes – Wikipedie
Sherlock Holmes je literární postava soukromého detektiva z povídek a románů sira Arthura Conana Doyla, jehož případy se odehrávají v období od druhé poloviny 19. století do počátku 20. století.
Sherlock Holmes (2009) | ČSFD.cz
Nové dynamické zpracování nejznámějšího díla Sira Arthura Conana Doyla "Sherlock Holmes" přináší Holmesovi a jeho věrnému partnerovi Watsonovi poslední výzvu.
Sherlock Holmes 84-94 - Jeremy Brett - rezabek.info
- Vyhlašuji finanční sbírku či nákupy na Alze nebo používání Prokliky. - S vědomím, že bych Webík dělal zadara, to jde o dost hůřeji.
Sherlock Holmes 3 (2020) | Zajímavosti | ČSFD.cz
-V dubnu 2012 Joel Silver oznámil, že s koncem roku ukončí také spolupráci s Warner Bros. a na dalších filmech v sérii se tak již podílet nebude.
Sherlock (seriál) – Wikipedie
Sherlock je televizní seriál britské televize BBC, vysílaný od roku 2010.Děj se odehrává na počátku 21. století a je moderní variací na příběhy Sherlocka Holmese z detektivních příběhů sira Arthura Conana Doylea.


DVDrip. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Hd. Český Dabing. Sleduj Filmy. Watch Free. BDrip. České. iPhone. Ulozto. Download. Film online. Stream.1080p. Cz titulky. Česká. Zdarma. Cz dabing. Český Film. Ke shlédnutí. Avi.. Stáhnout. MP4. 720p. Celý Film. 480p. Full Movie. 4k blu ray. iPad