Sunday, March 11, 2018

[CZ] Pod zemí 2014 Celý Film Online

cz Pod zemí 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Pod zemí má skóre 8,0 z 10, na základě 3600 recenzí



Vydali se do míst, kam živí nepatří. V pařížských katakombách se ukrývá zcela neznámý prostor, lákající mnoho průzkumníků a badatelů ze všech koutů světa. Vstoupit lze zdarma, ale nakonec můžete zaplatit i cenu nejvyšší. Scarlett Marlowe (Perdita Weeks) studuje na univerzitě obor Městská archeologie a Paříž je pro ni z tohoto pohledu pravý ráj. V podzemí se tu vinou stovky kilometrů chodeb, v nichž je vepsaná historie města. Při studiu starých map narazí na záznamy o tajemné podzemní místnosti, kterou se rozhodne najít a prozkoumat. Své nadšení a odhodlání nakonec přenese i na partu speleologů a dobrodruhů. Přemluví je, aby ji do „dolní" Paříže doprovodili. Hned na začátku cesty míjejí nápis s varováním, že vstupují do říše mrtvých, bohužel ho ještě neberou vážně. O pár hodin později už ale všichni na vlastní kůži poznají, že se smrtí není radno si zahrávat, protože vás taková hra může stát i život.


[CZ] Pod zemí 2014 Celý Film Online

Pod zemí

Podrobnosti


Původní název : Pod zemí
Země : Maroko
Jazyk : slezština (szl)
Délka : 143 minut
Žánr : komedie
Scénář : Nialah Glady
Režie : Julieta Jaydene

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rabiatou Akhsa, Juwayriah Kupra
Produkce : Surjeet Kory
Hudba : Norene Luba
Kamera : Merrilee Luz
Kostýmy : Nyasha Reagon

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. únor 1955
Produkční společnosti : Svarog Films
Distribuce : Oriental DreamWorks
Rozpočet : 45 326 866 USD
Tržby : 93 124 780 USD

Organizace zemí vyvážejících ropu – Wikipedie
Organizace zemí vyvážejících ropu (zkráceně OPEC z angl. Organization of the Petroleum Exporting Countries) je mezivládní organizace sdružující 14 zemí exportujících ropu.OPEC koordinuje ekonomickou politiku členských zemí, a to zejména v oblasti vyjednávání s ropnými společnostmi ohledně objemu produkce a cen ropy.
Úvod - Pod 7 kilo <7kg
Cestovní vychytávky a doplňky. Ultralehké, skladné, designové, vychytané a spolehlivé vybavení na cesty do měst, do přírody i obchodní. Dárky pro cestovatele.
Holokaust – Wikipedie
Holokaust resp. holocaust (z řeckého holokauston, celopal a anglického holocaust) byla nacistická politika systematického, státem provozovaného pronásledování a hromadného vyvražďování, především osob židovské národnosti.V širším smyslu je slovem holokaust označován i celý nacistický perzekuční systém věznic, káznic a táborů jako celek, respektive nacistická ...
Pod 7 kilo - vychytávky a výbava pro cestování nalehko
Pod 7 kilo Pod 7 kilo = vychytávky a výbava pro cestování nalehko Prodáváme ultralehké, skladné, designové, vychytané a spolehlivé vybavení na cesty do měst, přírody i na cesty obchodní.
Regionpodlupou.cz
Region pod lupou - S námi vám nic neuteče...


720p. Cz dabing. Film online. Český Dabing. Download. iPad.. Český Film.1080p. Ulozto. Celý Film. České. MP4. Ke Stažení. Ke Shlednutí. DVDrip. Cz titulky. Sleduj Filmy. Hd. Stream. Česká. Watch Free. Stáhnout. 480p. 4k blu ray. BDrip. Full Movie. iPhone. Ke shlédnutí. Zdarma. Avi