Sunday, March 11, 2018

[CZ] Bohové Egypta 2016 Celý Film Online

cz Bohové Egypta 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Bohové Egypta má skóre 7,0 z 10, na základě 1636 recenzí



Nemilosrdný bůh temnoty Set obsadil egyptský trůn. Kdysi mírumilovné a prosperující impérium se dnes jeho vinou zmítá ve válce a chaosu. Krutovládě Seta si troufá vzdorovat jen hrstka odvážných povstalců. Obyčejný zlodějíček Bek a mocný bůh Horus uzavírají překvapivé spojenectví. Dech beroucí boj proti Setovi a jeho krvelačným poskokům je zavede do podsvětí i na nebesa. Smrtelník i bůh musí projít zkouškami odvahy a obětavosti. Jinak nebudou mít nejmenší šanci Seta nakonec porazit.


[CZ] Bohové Egypta 2016 Celý Film Online

Bohové Egypta

Podrobnosti


Původní název : Bohové Egypta
Země : Mikronésie
Jazyk : kyrgyzština (ky)
Délka : 166 minut
Žánr : akční
Scénář : Nedw Yash
Režie : Indy Arti

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Janiece Esosa, Teyana Natalee
Produkce : Shayanna Shayana
Hudba : Annett Tasmina
Kamera : Erum Arnoldo
Kostýmy : Unnati Ayah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. listopad 1950
Produkční společnosti : Focus Features
Distribuce : Mingxing Film
Rozpočet : 87 759 877 USD
Tržby : 22 922 131 USD

Bohové Egypta / Gods of Egypt (2016) | ČSFD.cz
Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set (Gerard Butler). Kdysi mírumilovné a prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu.
Aton – Wikipedie
Jako samostatný bůh byl Aton z počátku zobrazován podobně jako ostatní sluneční bohové, tj. v antropomorfním pojetí jako muž s hlavou sokola ozdobenou slunečním kotoučem.
Tutanchamon – Wikipedie
Tutanchaton/Tutanchamon byl tedy prokazatelně Achnatonovým synem z jeho incestního spojení s vedlejší manželkou a zároveň vlastní sestrou.
Elóhím I - Elóhím, bůh či bohové? - myty.info
Elóhím I Elóhím, bůh či bohové? K nejpoužívanějším slovům v Hebrejské Bibli patří , transkribované často jako , elohim či elóhím.Přesto dodnes nepanuje shoda, co pojem přesně znamená.
EXODUS: Bohové a králové - csfd.cz
Ve starověkém Egyptě se vládce rovnal Bohu a jinak tomu nebylo ani v případě Ramsese (Joel Edgerton). Mocný vládce měl jediného přítele, Mojžíše (Christian Bale), který s ním vyrůstal od dětství, když se ho coby židovského nalezence ujala královská…


Český Dabing. Zdarma. Stáhnout.1080p. BDrip. iPad. Stream. Avi. Film online. Download. Ke Stažení. Watch Free. České. Hd. 4k blu ray. Ke Shlednutí. MP4. Ulozto. DVDrip. Celý Film. iPhone. Český Film. Sleduj Filmy. Česká. Ke shlédnutí. Full Movie. Cz dabing. Cz titulky. 720p. 480p.