Friday, March 30, 2018

[CZ] Apokalypsa 1979 Celý Film Online

cz Apokalypsa 1979 Celý Film Online

★★★★☆

Apokalypsa má skóre 8,4 z 10, na základě 9111 recenzí



Kapitán Willard si během služby ve Vietnamu získal pověst vynikajícího vojáka. Je pověřen důležitou misí: musí v džungli najít a zlikvidovat amerického plukovníka Waltera E. Kurtze, který dezertoval a vede v čele oddaných domorodců soukromou válku proti Vietnamcům i proti Američanům. Cestou proti proudu Mekongu na hlídkovém člunu Willard se svými muži poznávají nejpodivnější a nejrůznější aspekty válečného pekla. Willard, obklopený zmarem a zneklidněný zprávami o Kurtzově počínání, má dost času na přemýšlení o sobě i o člověku, v němž válka obnažuje jeho sklon k ničení a zlu. Prožité peklo, objevení Kurtzovy říše zla a rozhovory s šíleným plukovníkem, který před Willardem rozvíjí své filozofické vize lidstva a války – to všechno způsobí, že pro kapitána je rozhodování o Kurtzově zabití něčím víc, než jen prostým vykonáním rozkazu… Kultovní dílo Francise Forda Coppoly patří mezi nejlepší filmy o americkém traumatu vietnamské války.


[CZ] Apokalypsa 1979 Celý Film Online

Apokalypsa

Více informací


Původní název : Apokalypsa
Země : Indie
Jazyk : inupiaq (ik)
Délka : 150 minut
Žánr : realistický
Scénář : Samaad Eloghosa
Režie : Tasharna Mitzie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Daniell Gethyn, Samsam Nazir
Produkce : Lyas Abigael
Hudba : Janya Amelea
Kamera : Mahbubur Hoyt
Kostýmy : Shanee Coy

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. květen 1913
Produkční společnosti : Intermedia
Distribuce : Fantasy Pictures
Rozpočet : 92 387 303 USD
Tržby : 61 808 475 USD

Apokalypsa / Apocalypse Now (1979) | ČSFD.cz
Kapitán Willard si během služby ve Vietnamu získal pověst vynikajícího vojáka. Je pověřen důležitou misí: musí v džungli najít a zlikvidovat amerického plukovníka Waltera E. Kurtze, který dezertoval a vede v čele oddaných domorodců soukromou válku…
Zjevení Janovo – Wikipedie
Zjevení svatého Jana je poslední knihou Nového zákona.Podle prvního řeckého slova αποκάλυψις (apokalypsis, „zjevení, odhalení“) se často nazývá Apokalypsa, avšak tento termín dnes označuje celý literární žánr, jehož je Janovo zjevení jen jedním, i když nejznámějším představitelem, který mu dal i jméno.
Zjevení Janovo, Apokalypsa a Armageddon
Mýty a skutečnost - Armageddon II. Zjevení Janovo, Apokalypsa a Armageddon . V poslední knize křesťanské Bible zvané Zjevení Janovo či zkráceně Apokalypsa je uvedeno místo posledního boje mezi dobrem a zlem.
Apokalypsa / Southland Tales (2006) | ČSFD.cz
Horká vlna zaplavila L.A., všichni se chystají na velkolepé oslavy 4. července a svět stojí na pokraji katastrofy. Vlna veder zaplavila Los Angeles. Všichni se chystají na velkolepou oslavu 4. července 2008.
Apokalypsa a 666 - myty.info
Nový zákon, proroctví konce světa Apokalypsa a číslo 666. Nový zákon je ukončen knihou Zjevení Janovo. Nalezneme zde proroctví o konci světa, jak tvrdí mnozí vykladači Písma?


Stáhnout. Celý Film. 720p. Český Film. Film online. BDrip. Avi.. Ulozto. České. DVDrip. Download. Stream. Ke shlédnutí. MP4. 480p. Hd. Full Movie. Ke Shlednutí.1080p. 4k blu ray. iPhone. iPad. Česká. Cz dabing. Český Dabing. Watch Free. Sleduj Filmy. Zdarma. Ke Stažení. Cz titulky