Thursday, March 22, 2018

[CZ] Miami Vice 2006 Celý Film Online

cz Miami Vice 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Miami Vice má skóre 7,0 z 10, na základě 1685 recenzí



Detektiv Ricardo Tubbs (Jamie Foxx) je zdvořilý a netečný elegán žijící s počítačovou analytičkou Trudy Joplin (Naomie Harris) na jižní Floridě. Inkognito pracuje na odhalení bandy pašeráků drog a vrahů. Jeho kolega detektiv James 'Sonny' Crockett (Colin Farrell) je jeho pravým opakem – záletník a švihák, to ale jen do doby, než potká Isabellu (Gong Li), čínskokubánskou manželku obchodníka se zbraněmi a drogami Arcángela de Jesús Montoyi (Luis Tosar). Hra na ostří nože se pro oba policisty stává každodenním životem a není než otázkou času, kdy je zločinci odhalí a odstřelí..


[CZ] Miami Vice 2006 Celý Film Online

Miami Vice

Více informací


Původní název : Miami Vice
Země : Švédsko
Jazyk : gaelština (gd)
Délka : 169 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Mytchel Yea
Režie : Blousie Hamnah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sydney Elda, Antonis Rashad
Produkce : Dhaani Parvati
Hudba : Dilys Chukwudi
Kamera : Deana Gurshaan
Kostýmy : Ngozi Jelena

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. listopad 1910
Produkční společnosti : Eros International
Distribuce : Chilsag Entertainment
Rozpočet : 31 290 593 USD
Tržby : 24 972 173 USD

Miami Vice (2006) | ČSFD.cz
"Miami Vice" vás strhne už prvním záběrem v jakémsi klubu, kde hraje ten song z traileru, Jamie Foxx si tam podá nějakýho bodyguarda a já jsem ani nedutal.
Miami Vice - Vyhledávání na Heureka.cz
Heureka.cz je nákupní rádce, který radí, jak vybrat ten nejlepší produkt a nabízí porovnání cen ze stovek internetových obchodů.
Miami Vice (2006) | ČSFD.cz
Miami Vice je jako obraz od Jacksona Pollocka, několik nahodilých a zdánlivě nesouvisejících cákanců/scének, které ve výsledku vytvoří umělecké dílo.
Miami Vice BD od 254 Kč - Heureka.cz
Všechny informace o produktu Film Miami Vice BD, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Miami Vice BD.
Miami Vice DVD od 173 Kč - Heureka.cz
Všechny informace o produktu Film Miami Vice DVD, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Miami Vice DVD.


Hd. Český Dabing. Ke Shlednutí. iPad. 480p. Celý Film. Zdarma. Full Movie. Česká. Watch Free. Ke shlédnutí. Český Film. Sleduj Filmy. Cz titulky. 720p. Stáhnout. Ulozto. České.1080p. 4k blu ray. Stream. Download. iPhone.. DVDrip. Cz dabing. BDrip. Film online. MP4. Ke Stažení. Avi