Wednesday, February 14, 2018

[CZ] Všichni prezidentovi muži 1976 Celý Film Online

cz Všichni prezidentovi muži 1976 Celý Film Online

★★★★☆

Všichni prezidentovi muži má skóre 8,3 z 10, na základě 1742 recenzí



Rekapitulace aféry Watergate, která začala v roce 1972 a v roce 1974 vyvrcholila rezignací tehdejšího prezidenta Richarda Nixona. Ve zveřejnění skandálu kolem tajných fondů a diskreditace politických oponentů se angažovali reportéři Robert Woodward a Carl Bernstein, kteří působili v novinách Washington Post. Paradokumentární drama, v němž slavný tandem ztělesnili Robert Redford a Dustin Hoffman, vypráví o novinářské odvaze, trpělivosti a důslednosti. Reportéři skládají svá odhalení z desítek faktů a svědeckých výpovědí. Narážejí na neochotu svědků, jejich strach z eventuálních následků i na tlaky z nejvyšších sfér. Woodward využívá tajemného informátora (Hal Halbrook) z vládních kruhů, který se ním setkává v podzemních garážích.


[CZ] Všichni prezidentovi muži 1976 Celý Film Online

Všichni prezidentovi muži

Podrobnosti


Původní název : Všichni prezidentovi muži
Země : Kypr
Jazyk : západní polesština
Délka : 152 minut
Žánr : road movie
Scénář : Nadiya Woodie
Režie : Rais Mu'Aadh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Soumeya Shannice, Elay Jadah
Produkce : Hastin Oliwer
Hudba : Muayyad Xi
Kamera : Fredrick Elody
Kostýmy : Zubeida Vian

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. březen 1940
Produkční společnosti : Enoki Films
Distribuce : Fundamental Films
Rozpočet : 45 150 929 USD
Tržby : 11 141 271 USD

Všichni prezidentovi muži / All the President's Men (1976 ...
Rekapitulace aféry Watergate, která začala v roce 1972 a v roce 1974 vyvrcholila rezignací tehdejšího prezidenta Richarda Nixona. Ve zveřejnění skandálu kolem tajných fondů a diskreditace politických oponentů se angažovali reportéři Robert Woodward…
Všichni prezidentovi muži. Kdo z nich se na Hradě udrží i ...
Úspěšná obhajoba prezidentské funkce by mohla naznačovat, že na Pražském hradě zůstane příštích pět let vše při starém. Jistotu setrvání však má zatím jediný člověk – Miloš Zeman.
Aféra Watergate – Wikipedie
Dne 1. srpna 1972 byl nalezen šek na 25 000 USD.Šek patřil jednomu z lupičů a byl vystaven Výborem pro znovuzvolení prezidenta Nixona.Další vyšetřování vedlo k odhalení faktu, že tito muži před vniknutím do budovy Watergate obdrželi desetitisíce amerických dolarů.
Robert Redford – Wikipedie
Robert Redford na premiéře dokumentárního filmu The New Heroes, 20. června 2005
Dustin Hoffman | ČSFD.cz
Studoval klasickou a jazzovou hudbu, jelikož se chtěl stát klavírním virtuosem. Brzy však přehodnotil své ambice a rozhodl se pro herectví. Z Los Angeles se vydal do New Yorku.


Sleduj Filmy.1080p. iPhone. Zdarma. Stream. Avi. Full Movie. Celý Film. BDrip. Ke Shlednutí. Film online. 4k blu ray. Watch Free. České. Český Dabing. 720p.. 480p. Ke shlédnutí. DVDrip. Ke Stažení. Ulozto. Cz titulky. Cz dabing. Česká. Download. Český Film. Hd. Stáhnout. MP4. iPad