Wednesday, February 14, 2018

[CZ] Purpurová barva 1985 Celý Film Online

cz Purpurová barva 1985 Celý Film Online

★★★★☆

Purpurová barva má skóre 6,2 z 10, na základě 8069 recenzí



Natočen podle stejnojmenného románu Alice Walkerové, oceněného Pulitzerovou cenou. Bohatě strukturovaný děj, zahrnující několik desetiletí, vypráví příběh Celie, nevzdělané venkovské ženy z amerického Jihu. Po vynuceném sňatku s hrubým mužem, kterého musí oslovovat pane, se Celie uzavírá do sebe a se svým trápením se svěřuje pouze Bohu. Až přátelství se dvěma skvělými ženami jí dodá sílu, z níž čerpá sebedůvěru a schopnost odpustit.


[CZ] Purpurová barva 1985 Celý Film Online

Purpurová barva

Více informací


Původní název : Purpurová barva
Země : Kuvajt
Jazyk : osetština (os)
Délka : 167 minut
Žánr : thriller
Scénář : Reeva Brodee
Režie : Sumeyye Albany

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nevan Nadja, Leeland Robbi
Produkce : Doretta Essi
Hudba : Balaji Ankit
Kamera : Yekcan Haidee
Kostýmy : Kairah Milda

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. únor 1923
Produkční společnosti : Eiken
Distribuce : Studio Green
Rozpočet : 25 985 174 USD
Tržby : 12 917 375 USD

Barva – Wikipedie
Barva je vlastnost světla resp. látky, ze které toto světlo vychází. Vyjadřuje vjem, který je vytvářen na sítnici oka viditelným elektromagnetickým zářením, které je vyzářeno pozorovanou látkou, odrazilo se od ní, případně jí prošlo (v případě průhledných materiálů, jako jsou některé kapaliny, plyny nebo sklo).. Barevný vjem závisí na spektrálním ...
Fialová kuchyně | Průvodce výběrem barev
Fialová kuchyně Osobitost a mystika v jednom. Fialovou barvou nejčastěji myslíme odstíny na barevné škále mezi červenou a modrou. Smícháním stejného poměru těchto dvou barev pak vzniká purpurová, jinak také magenta.
Šedá kuchyně | Průvodce výběrem barev do kuchyně
Šedá kuchyně - inspirace a fotogalerie šedých kuchyňských linek. Šedá kuchyně v kombinaci jiných barev? Poradíme vám jakých.
Purpurová královna do pokoje, na balkon i do záhonu ...
Purpurová královna do pokoje, na balkon i do záhonu. Naposledy upraveno: 24. dubna 2016 Některé rostliny mají květy tak sytých barev, že při pohledu na ně přemýšlíme, jestli někdo rostlinu nedobarvil uměle.
RGB – Wikipedie
Model RGB je možné zobrazit jako krychli, ve které každá z kolmých hran udává škálu mohutností barevných složek.Potom libovolný bod se souřadnicemi (r,g,b) v této krychli udává hodnotu výsledné barvy. Čím větší je součet mohutností, tím světlejší je výsledná barva.


Avi. Sleduj Filmy. Ulozto. Ke Stažení.. Ke shlédnutí. Film online. iPad. Download. Česká. BDrip. Hd. Zdarma. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Cz titulky. Celý Film. České. Český Dabing. Stream.1080p. Watch Free. MP4. iPhone. DVDrip. 480p. Cz dabing. Stáhnout. 720p. Český Film. Full Movie