Wednesday, February 14, 2018

[CZ] Ledová archa 2013 Celý Film Online

cz Ledová archa 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Ledová archa má skóre 6,4 z 10, na základě 0198 recenzí



Příběh je zasazený do chladné postapokalyptické budoucnosti roku 2031. Po neúspěšném pokusu o zvrácení globálního oteplování nastala nová doba ledová. Z planety Země se stala sněhová koule a hrstka přeživších lidí se nachází v přeplněném vlaku jménem Snowpiercer, který poháněn speciálním motorem cestuje po celém světě. Za těchto ztížených podmínek je založena nová sociální třídní struktura. Ti nejchudší jsou nuceni žít v zadní části vlaku, a čím více se přibližujeme k té přední, tím lepší nacházíme podmínky pro život. Kdosi až na konci vlaku však s tímto postavením není plně spokojený a proto vypukne vzpoura.


[CZ] Ledová archa 2013 Celý Film Online

Ledová archa

Podrobnosti


Původní název : Ledová archa
Země : Gruzie
Jazyk : bihárština (bh)
Délka : 150 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Vannesa Ebunoluwa
Režie : Cadance Abeni

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kirandeep Tanraj, Soumaya Ikponmwosa
Produkce : Abilene Adhira
Hudba : Ramazan Amelie
Kamera : Sania Homaira
Kostýmy : Baby Shamrez

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. květnu 1902
Produkční společnosti : Titanus
Distribuce : Scott Free
Rozpočet : 69 397 426 USD
Tržby : 12 016 606 USD

- bradlerovy-boudy.cz
Jarní tání a letní sezóna jsou v plném proudu. Vaše pobyty si rezervujte v přihlašovacím formuláři.PARKOVÁNÍ A DOPRAVA !!!
Chris Evans – Wikipedie
Životopis. Narodil se v Bostonu, vyrůstal v bostonském předměstí Sudbury.Jeho matka Lisa, napůl italského a napůl irského původu, je umělecká ředitelka v divadle Concord Youth Theater, otec Bob je zubařem.
přehled vydavatelů - Knihkupectví Krakatit
Knihkupectví Krakatit Jungmannova 14 Praha 1 110 00 krakatit@seqoy.cz, tel. 222 519 838 Prodávající eviduje v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.
ROK 2016: Baba Vanga není jediná! Konec světa předpověděl ...
Rok 2016 nebude vůbec příjemný a odstartuje události, které povedou ke konci světa. Je o tom přesvědčen peruánský prorok Ricardo Salazar.
Chris Evans | ČSFD.cz
Chris Evans se narodil 13. června 1981. Jeho celé rodné jméno zní Christopher Robert Evans. Narodil se v Sudbury, Massachusetts v USA otci, zubnímu chirurgovi a matce tanečnici.


MP4. Ulozto. 480p.. Hd. Avi. Ke Stažení. iPhone. Cz titulky. Celý Film. Ke Shlednutí. Watch Free. Cz dabing. iPad. Film online. Stáhnout. DVDrip. Ke shlédnutí. Stream. Full Movie. Download. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Český Dabing. Česká. Český Film. 720p.1080p. České. Zdarma. BDrip