Tuesday, January 9, 2018

[CZ] Zrození Planety opic 2011 Celý Film Online

cz Zrození Planety opic 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Zrození Planety opic má skóre 6,5 z 10, na základě 2219 recenzí



Pořekadlo, že cesta do pekla bývá dlážděna dobrými úmysly, platí v tomto příběhu přímo ukázkově. Mladý vědec Will Rodman (James Franco) vyvíjí lék proti Alzheimerově nemoci, kterou trpí i jeho otec (John Lithgow). Slibný výzkum se ovšem zadrhává kvůli nežádoucím vedlejším účinkům, které vykazují pokusní živočichové po aplikaci léčebné látky. Zklamaný vědec opouští výzkum, odchází pečovat o otce a jako bonus si tajně odnáší šimpanzí mládě, jehož rodiče zemřeli při Willových pokusech. U šimpanze Caesara se postupně začne projevovat vysoká inteligence a Will zjistí, že za to zřejmě může působení jeho léku. Začne mu ho tajně podávat a tím nechtěně otevře bránu k lidské zkáze. Čím dál inteligentnější zvíře se po čase ocitne v přírodní rezervaci, kde začne v čele ostatních opic pomaloučku připravovat vzpouru proti těm, kdo zabili jeho rodiče a jeho zavřeli do tohoto „fešáckého kriminálu“. Tedy proti lidem.


[CZ] Zrození Planety opic 2011 Celý Film Online

Zrození Planety opic

Více informací


Původní název : Zrození Planety opic
Země : Německo
Jazyk : bišnuprijskomanipurština (bpy)
Délka : 166 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Finnen Kinley
Režie : Deegan Lilimay

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Moonisah Eisah, Jahnavi Natalee
Produkce : Tinara Firdous
Hudba : Majed Hela
Kamera : Jakk Fadi
Kostýmy : Jarvis Hridaya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. duben 1907
Produkční společnosti : Mosfilm
Distribuce : Azad Film
Rozpočet : 83 758 928 USD
Tržby : 04 085 939 USD

2011 Zrození planety opic CZ dabing.avi | Ulož.to
Sleduj online BETA. pouze pro přihlášené uživatele; pro přehrávání je potřeba kredit; po odečtení kreditu sleduj či stahuj video po dalších 24h zdarma
Zrození Planety opic / Rise of the Planet of the Apes ...
Pořekadlo, že cesta do pekla bývá dlážděna dobrými úmysly, platí v tomto příběhu přímo ukázkově. Mladý vědec Will Rodman (James Franco) vyvíjí lék proti Alzheimerově nemoci, kterou trpí i jeho otec (John Lithgow).
Planeta opic / Planet of the Apes (1967) | ČSFD.cz
Někde ve vesmíru přece musí být něco, co je lepší než člověk. Když se Charlton Heston a a další dva astronauti proberou z hluboké hybernace, zjistí, že jejich kosmická loď je zničena.
Planeta opic (franšíza) – Wikipedie
Planeta opic je americká sci-fi mediální franšíza filmů, televizních seriálů, komiksů a dalších produktů o světě lidí a inteligentních opic. Série započala románem Planeta opic z roku 1963 od francouzského spisovatele Pierra Boulla.
Andy Serkis – Wikipedie
Andrew Clement Serkis (* 20. duben 1964) je anglický herec. Peter Jackson věděl, že nejde, aby Gluma hrál převlečený herec, ale nechtěl ani použít počítačové efekty.


Download. 720p. iPad. 4k blu ray. Ulozto. Český Dabing. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Full Movie. Watch Free. Film online. Avi. Sleduj Filmy. Celý Film. Stáhnout. BDrip. iPhone.1080p. Zdarma. České. 480p. Cz dabing. Cz titulky. Ke shlédnutí. Hd. Stream.. Český Film. Česká. MP4. DVDrip