Tuesday, January 9, 2018

[CZ] Královna Alžběta: Zlatý věk 2007 Celý Film Online

cz Královna Alžběta: Zlatý věk 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Královna Alžběta: Zlatý věk má skóre 8,0 z 10, na základě 4743 recenzí



Tvůrci v čele s režisérem Shekharem Kapurem si vybrali pro pokračování předchozího snímku Královna Alžběta pro ně nelehké období let 1585-88, kdy panovnice bránila a ubránila Anglii před vojskem úporného katolíka, španělského krále Filipa II., ale kdy také dala popravit svou sestřenici, skotskou královnu Marii Stuartovnu. Film Královna Alžběta: Zlatý věk zachycuje titulní postavu jako sebevědomou, vzdělanou a odpovědnou vládkyni, uvědomující si, co všechno musí pro své životní poslání v zájmu země obětovat, ale i jako náladovou a někdy despotickou ženu, toužící po lásce, která se čas od času nedokáže ubránit pochybnostem, depresím a zoufalství. Kromě politického či mocenského konfliktu se autoři soustřeďují na intimní vztahy mezi tehdy dvaapadesátiletou královnou (tento věk ovšem tvůrci nezdůrazňují), její oblíbenou dvorní dámou a chráněnkou Bess a mořeplavcem, korzárem a básníkem Sirem Walterem Raleighem.


[CZ] Královna Alžběta: Zlatý věk 2007 Celý Film Online

Královna Alžběta: Zlatý věk

Podrobnosti


Původní název : Královna Alžběta: Zlatý věk
Země : Tanzanie
Jazyk : tây bồi
Délka : 143 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Krisia Aeden
Režie : Koushik Maniche

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sherrie Gurjit, Ales Hessa
Produkce : Yahyaa Laurie
Hudba : Eseld Safiullah
Kamera : Nahema Lubna
Kostýmy : Warisha Avigayil

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. prosinec 1909
Produkční společnosti : American Zoetrope
Distribuce : Bombay Talkies
Rozpočet : 62 674 732 USD
Tržby : 25 000 473 USD

Královna Alžběta: Zlatý věk / Elizabeth: The Golden Age ...
Postavila se nejmocnější armádě světa. Unikla pokusu o atentát. Kvůli vyššímu zájmu obětovala svou lásku a nechala popravit svou příbuznou. Jmenovala se Alžběta a především díky ní se Británie může chlubit přívlastkem Velká.
Královna Alžběta: Zlatý věk – Wikipedie
Královna Alžběta: Zlatý věk (v anglickém originále Elizabeth: The Golden Age) je koprodukční historický film z roku 2007 režiséra Shekhara Kapura, pokračování snímku Královna Alžběta z roku 1998.
Alžběta I. – Wikipedie
Královna Alžběta: Zlatý věk – koprodukční film z roku 2007, volné pokračování filmu z roku 1998; Reference Literatura. KOVÁŘ ...
Královna Alžběta: Zlatý věk - trailer - CZ titulky - YouTube
Postavila se nejmocnější armádě světa. Unikla pokusu o atentát. Kvůli vyššímu zájmu obětovala svou lásku a nechala popravit svou příbuznou.
Královna Alžběta: Zlatý věk — Česká televize
Postavila se nejmocnější říši světa. Cate Blanchettová v hlavní roli panovnice, jež stavěla svou zemi nade vše. Volné pokračování úspěšného britského filmu, oceněné Oscarem (2007).


Hd. Ulozto. Ke Stažení.1080p. Sleduj Filmy. Watch Free. Český Dabing. Český Film. iPhone. Zdarma. České. Film online. Full Movie. 4k blu ray.. Ke Shlednutí. Avi. BDrip. iPad. Download. Celý Film. Cz dabing. 480p. DVDrip. Česká. 720p. MP4. Ke shlédnutí. Cz titulky. Stream. Stáhnout