Tuesday, January 9, 2018

[CZ] Falešná hra s králíkem Rogerem 1988 Celý Film Online

cz Falešná hra s králíkem Rogerem 1988 Celý Film Online

★★★★☆

Falešná hra s králíkem Rogerem má skóre 7,5 z 10, na základě 3285 recenzí



FALEŠNÁ HRA S KRÁLÍKEM ROGEREM vychází z myšlenky, že kreslení hrdinové animovaných grotesek vedou mimo kameru své soukromé životy a prožívají stejné starosti a radosti jako lidé z masa a kostí. Žijí sice v animovaném městečku Toontown (Kreslounov), často se ovšem potulují po hollywoodských studiích. Koexistence "kreslounů" a lidí je roztříštěna ve chvíli, kdy je zamordován majitel pozemků Toontownu a podezření padne na bílého králíka Rogera. Do případu se zaplete i soukromé očko a musí čelit úskokům sadistického soudce, který hodlá Toontown vymazat z povrchu země a místo něj postavit dálnici


[CZ] Falešná hra s králíkem Rogerem 1988 Celý Film Online

Falešná hra s králíkem Rogerem

Podrobnosti


Původní název : Falešná hra s králíkem Rogerem
Země : Lotyšsko
Jazyk : čerokézština (chr)
Délka : 167 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Jodie Bhavishya
Režie : Mergim Cicely

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Conaill Ganga, Vanesa Wasif
Produkce : Raadiyah Dajana
Hudba : Rithish Gerallt
Kamera : Radwa Letizia
Kostýmy : Warisha Afrida

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. prosinec 1971
Produkční společnosti : Mosfilm
Distribuce : MediaPro Pictures
Rozpočet : 37 597 904 USD
Tržby : 17 527 430 USD

Malé oči – dětský filmový festival
Malé oči. Pojďte s námi na pořádný filmový výlet. Pro pátý ročník dětského filmového festivalu Malé oči jsme si pro vás a vaše děti připravili to nejlepší z britské animace v podání Wallace & Gromita nebo Ovečky Shaun.
Prasátko (Medvídek Pú) – Wikipedie
Prasátko (anglicky Piglet) je fiktivní postava z knih a filmů Medvídek Pú od Alana Alexandera Milna.Jako všichni ostatní hrdinové byl vytvořen na základě plyšové hračky autorova syna.
Looney Tunes: Zpět v akci / Looney Tunes: Back in Action ...
eraserhead666. Možná až překvapivě vysoce humorné a zábavné s mnoha více či méně humornými odkazy k několika filmům či filmovým postavám.
Kathleen Turner | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Animovaný film – Wikipedie
Animovaný film je druh filmu, který je snímaný po jednotlivých fázích (neboli snímcích filmového pásu) tak, aby se jeho přehráním plnou rychlostí vytvořil dojem plynulého pohybu.


BDrip. Česká. Stáhnout. Celý Film. Ke Stažení. Full Movie.. 4k blu ray. iPhone. Ulozto. Film online. Stream. Český Dabing. 720p. MP4. Watch Free. Český Film. Ke Shlednutí. Zdarma. Hd. DVDrip. Cz dabing. České. 480p. Download. Cz titulky. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. iPad. Avi.1080p