Monday, January 22, 2018

[CZ] Darjeeling s ručením omezeným 2007 Celý Film Online

cz Darjeeling s ručením omezeným 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Darjeeling s ručením omezeným má skóre 7,4 z 10, na základě 6296 recenzí



Jsme v Indii, kde sledujeme obchodního cestujícího (Bill Murray), kterému se ani po ďábelsky rychlé a nebezpečné cestě motorovou tříkolkou nepodaří dohonit vlak společnosti Darjeeling Limited. V něm sedí Jack, jeho starší bratr Peter (Adrien Brody) a nejstarší ze sourozenců Francis (Owen Wilson). Právě Francis se pro ně rozhodl připravit dobrodružné putování s překvapivým cílem. Jejich životy totiž velmi poznamenalo úmrtí otce a následné zmizení jejich matky. Režiséra Wese Andersona u nás diváci znají hlavně díky netradičním komediím Život pod vodou a Taková zvláštní rodinka. Anderson ve svých snímcích dokáže nastínit komický a zároveň i velmi melancholický pohled na život. Každá z jeho působivých komedií se týká lásky, rodiny, ale i toho, jaké je to být člověkem na nesprávném místě. I ve svém zatím posledním filmu řeší Anderson vztahy mezi bratry, jejich přítelkyněmi a vlastně vůbec světem okolo nich.


[CZ] Darjeeling s ručením omezeným 2007 Celý Film Online

Darjeeling s ručením omezeným

Více informací


Původní název : Darjeeling s ručením omezeným
Země : Nauru
Jazyk : tok pisin (tpi)
Délka : 142 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Khalel Shriram
Režie : Jathusha Setaish

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anastasia Neko, Nauman Haylee
Produkce : Nebi Shuab
Hudba : Sajan Zianna
Kamera : Domonique Shannagh
Kostýmy : Shanley Abeera

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. březen 1958
Produkční společnosti : Reliance Big
Distribuce : Silverbird Film
Rozpočet : 84 442 656 USD
Tržby : 12 091 419 USD

Wes Anderson | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Owen Wilson | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Valérie Zawadská – Wikipedie
Valérie Zawadská (* 19. září 1958 Šternberk, Československo) je česká herečka a jedna z nejznámějších českých dabérek (šestinásobná vítězka ankety TýTý v této kategorii).
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


BDrip. Ke Stažení. Ke shlédnutí. DVDrip. 720p. České. Zdarma. Český Dabing.1080p. Celý Film. Cz dabing. Stáhnout. Cz titulky. Česká. Stream.. iPhone. iPad. Hd. 480p. Avi. Ulozto. Film online. Český Film. MP4. Ke Shlednutí. Watch Free. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Full Movie. Download