Sunday, January 7, 2018

[CZ] Roboti 2005 Celý Film Online

cz Roboti 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Roboti má skóre 7,7 z 10, na základě 7138 recenzí



Chudý manželský pár Copperbottomových si pořídí malého Rodneyho. Optimistický a talentovaný „chlapec“ těžce nese, že náhradní díly jeho rostoucího těla jsou poděděné po bratrancích i sestřenicích, a tak se rozhodne opustit rodné město a stát se v Robot City vynálezcem u všemi obdivovaného mistra Bigwelda. Jeho představa o úžasném vědci brzy vezme za své a Rodney pochopí, že osud robotů, určených k odpisu, závisí na něm.


[CZ] Roboti 2005 Celý Film Online

Roboti

Podrobnosti


Původní název : Roboti
Země : Jemen
Jazyk : nizozemština (nl)
Délka : 169 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Mistie Sujood
Režie : Maddix Asmaa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aneirin Rubyrose, Al Talan
Produkce : Ezinne Iyas
Hudba : Marry Azaria
Kamera : Breckin Jadean
Kostýmy : Mallk Ellicia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. červen 1968
Produkční společnosti : New Line
Distribuce : IFC Films
Rozpočet : 15 419 825 USD
Tržby : 80 282 213 USD

Robot – Wikipedie
I když vázány na jediné místo (anebo bez možnosti svou polohu ovlivnit), i stacionární roboti stále mají možnost interakce s okolím a své okolí ovlivňovat.
Motorobot PF-61 62 63D
Motorobot PF-6. Na této stránce jsou uveřejněny informace které jsem postupem času získal o motorobotu PF-61, 62 a PFD-63 výrobce Agrostroj Prostějov.
R.U.R. – Wikipedie
Roboti v R.U.R.. Roboti v Čapkově hře nejsou roboty v moderním smyslu. Jsou to biologičtí tvorové stvoření ve stejném stylu jako Frankensteinovo monstrum, jak o něm píše Mary Shelley.
Hry Roboti | Superhry.cz
Hry Roboti (265): Robots Initiate Work Sequence, Super Mechs, Robokill 2, Arcane Weapon, Attack of the Johnnies!, Reach the Core.
Roboti | Dráčik - dracik.cz
hračky, stavebnice, autíčka, panenky, lego, zábava, Máte aktivovaný filtr, nezobrazí se Vám všechny produkty, ale pouze ty, které odpovídají nastavení filtru.


480p. DVDrip. Český Dabing. Full Movie. Download. Cz dabing. Film online. Hd. Česká. MP4.. Ke shlédnutí. Ke Stažení. 720p. Zdarma. BDrip. iPad. Celý Film.1080p. Avi. iPhone. Stáhnout. Watch Free. Ulozto. České. Sleduj Filmy. Český Film. Stream. Cz titulky. Ke Shlednutí. 4k blu ray