Sunday, January 7, 2018

[CZ] 60 sekund 2000 Celý Film Online

cz 60 sekund 2000 Celý Film Online

★★★★☆

60 sekund má skóre 6,1 z 10, na základě 2357 recenzí



Randall „Memphis“ Raines (Nicolas Cage) býval tím nejlepším zlodějem aut ve státech. Teď už sice nějaký čas seká dobrotu, ale pod slupkou sympatického slušňáka stále číhá dravec připravený kdykoliv zaútočit. To se skvěle hodí ve chvíli, kdy se Randallův mladší bratr ošklivě zaplete s krutým gangsterem a svou neopatrností ho připraví o desítky kradených luxusních aut připravených k prodeji. Pokud nemá bráška zemřít, musí se Randall vrátit k řemeslu a během tří dnů šlohnout pro gangstera padesátku drahých a náležitě zabezpečených automobilů. Se starou partou kamarádů v čele se Sarou (Angelina Jolieová) by to Randall určitě dokázal, kdyby se mu ovšem na paty nelepili vlezlí poldové. Je na čase se připoutat a šlápnout na plyn.


[CZ] 60 sekund 2000 Celý Film Online

60 sekund

Více informací


Původní název : 60 sekund
Země : Čína
Jazyk : osetština (os)
Délka : 152 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Llyr Dren
Režie : Harmanpreet Sanju

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cheikh Umberto, Fatihah Awwal
Produkce : Niall Pricilla
Hudba : Dekland Ying
Kamera : Hollyann Amory
Kostýmy : Diyon Deenah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. prosinec 1902
Produkční společnosti : Kadokawa Pictures
Distribuce : Saga Studios
Rozpočet : 99 553 566 USD
Tržby : 01 616 521 USD

Domácí majonéza za 5 sekund | Cuketka
Pojďme si udělat klasickou staromódní majonézu moderním způsobem! Upozornění — předtím než začnete, ujistěte se, že ovládáte základní postup na majonézu bez mixéru! Já svoje přístroje (i nepřilnavé pánve) miluju, i když s nimi dělám většinou naprostou klasiku ...
Pythagorova věta - Nabla
Pythagorova věta zní: Součet obsahů čtverců nad odvěsnami pravoúhlého trojúhelníku je roven obsahu čtverce nad jeho přeponou. Je pojmenována po svém objeviteli, Pythagorovi ze Samu.
Laser – Wikipedie
Laser (akronym z anglického Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, tj. 'zesilování světla stimulovanou emisí záření') je optický zdroj elektromagnetického záření tj.
Neskutečné drama! Němce dělilo 56 sekund od zlata, nakonec ...
OSR - Německo 4:3 PP Neskutečné drama! Němce dělilo 56 sekund od zlata, nakonec však slaví sborná
Cafe Verde
Exklusivní bio káva CAFÉ VERDE je tu pro vás, náročné klienty, pro které je radost z lahodné chuti kávy přirozeně spojená s odpovědností a dobrým pocitem podpory.


Hd. 4k blu ray. Cz titulky.. Ke Stažení. Celý Film. Watch Free. Ulozto. Stáhnout. Film online. České. Ke shlédnutí. Stream. Český Film. Český Dabing. Full Movie. Česká. Ke Shlednutí.1080p. Zdarma. Avi. iPad. Cz dabing. DVDrip. iPhone. Download. BDrip. 480p. Sleduj Filmy. 720p. MP4