Sunday, January 7, 2018

[CZ] Past na rodiče 1998 Celý Film Online

cz Past na rodiče 1998 Celý Film Online

★★★★☆

Past na rodiče má skóre 6,4 z 10, na základě 5514 recenzí



Annie a Hallie jsou sice identická dvojčata, ale navzájem se vůbec neznají. Jejich rodiče se záhy rozvedli a sestry vyrůstaly odděleně. Hallie s tatínkem, Annie s maminkou. Dokud se shodou šťastných náhod nepotkaly na letním táboře, neměly dívky o existenci té druhé ani ponětí. O to větší bylo jejich překvapení ze shledání. Annie a Hallie v sobě naleznou zalíbení hodné identických dvojčat a rozhodně se nechtějí znovu rozejít. Jak dát maminku a tatínka znovu dohromady a žít společně jako spořádaná a spokojená rodina? Dívky vymyslí rafinovaný plán. V jeho první fází, těžíce z dokonalé podoby, se prostě prohodí a na zkoušku si rodiče vymění. A tak se Hallie vydává do Londýna a Annie do Kalifornie. Druhou fází plánu je opětovné sblížení rodičů a vypadá to, že sestry nemají času nazbyt. Tatínek je totiž na nejlepší cestě podlehnout svodům jisté mladé vdavekchtivé ženy...


[CZ] Past na rodiče 1998 Celý Film Online

Past na rodiče

Více informací


Původní název : Past na rodiče
Země : Maroko
Jazyk : europanto
Délka : 143 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Yanick Kaprice
Režie : Philipp Hargun

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jacinda Hawdam, Reve Henderson
Produkce : Keshava Chadley
Hudba : Romell Marisol
Kamera : Cameren Verdell
Kostýmy : Leonard Kienan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. lednu 1944
Produkční společnosti : Bleeding Art
Distribuce : Dharma Productions
Rozpočet : 01 817 038 USD
Tržby : 82 070 972 USD

pro děti-Past na rodiče-cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Vyhledávání - Zkouknito - online videa, online TV ...
Zkouknito je portál, kde můžete sledovat online videa, seriály, televize i webkamery z celého světa.
Zelené potraviny a děti | Zelené potraviny
Nebuďte hluší k potřebám svého zdraví. Čtěte naše články na téma zelené potraviny od firmy Green Ways - včetně možnosti jejich objednání (eshop).
Indie – Wikipedie
Indie, oficiálním názvem Indická republika (anglicky Republic of India; hindsky भारत गणराज्य, Bhárat ganarádžja), je sedmá největší a s více než miliardou obyvatel druhá nejlidnatější země na světě, rozkládající se na Indickém subkontinentu v jižní Asii.
Kdo jsme
Pozvánka na členskou schůzi ADV Srdečně zveme všechny rodiče doma vzdělávaných dětí, zájemce a příznivce domácí školy na členskou schůzi Asociace pro domácí vzdělávání.


Ke Shlednutí. Stáhnout. Ulozto. Český Dabing. Sleduj Filmy. 720p. Cz dabing. Česká. iPad. iPhone.1080p. Stream. České. Watch Free. Film online. Full Movie. Ke Stažení. Český Film. 4k blu ray. Cz titulky. 480p. MP4. Celý Film. Download. DVDrip. Hd. Avi. Zdarma.. BDrip. Ke shlédnutí